fbpx

WOW! Baby – prva izbira za oblačila za dojenčke in malčke

Uncategorized

WOW! Baby je otroška spletna trgovina za katero stoji predana družina, ki se nenehno trudi, da vam ponudi odlične izdelke po odličnih cenah, vedno z nasmejanim obrazom in prijaznim ter osebnim pristopom.

Še ena otroška spletna trgovina? Ne vem, če bi temu rekla ravno tako.
Sem Nataša Božič, ustanoviteljica otroške spletne trgovine WOW! Baby. Dovolite mi, da vam na kratko predstavim, kaj nas dela posebne, kaj nas dela WOW! in zakaj vseeno nismo še ena izmed mnogih otroških trgovin.

Smo majhno družinsko podjetje iz Šentilja,na trgu že 9. leto. Z možem Borisom sva starša Žane in Jaše in v našem podjetju skrbiva za vse, kar je potrebno v trgovini urediti – od iskanja in izbire izdelkov, nabave, vstavljanja izdelkov v trgovino, do komuniciranja s strankami, pakiranja, odpošiljanja in še in še. Sva »deklici za vse«. Delovati sem začela sama v letu 2012. Takrat sem začutila, da je samostojna pot in delo z otroškimi izdelki to, kar želim početi vse življenje.

Trgovino sem proti vsem nasvetom strokovnjakov poimenovala WOW! Baby, ker sem tako čutila, ker sem želela, da se takoj ve, da bom ponudila WOW izdelke za naše dojenčke in malčke, želela sem, da človek ob pogledu na naš izdelek vzklikne zadovoljen WOW! Z neverjetno podporo moža, ki je v začetnih letih poslovanja še bil redno zaposlen drugje, sem se počutila samozavestno, nenehno mi je vlival energijo, pozitivno naravnanost in vero v uspeh.

Vedela sem, da bo vse prej kot lahko in bila so obdobja, ko sem mislila, da ne bom zmogla več. A ljubezen do dela, ki je postal moj način življenja, moje sanje, ki so postale moja služba, vse moje zlate stranke in moja družina…vse to me je gnalo naprej.

Ko se mi je po nekaj letih poslovanja pridružil še mož, je bilo moje veselje nepopisno. Vedela sem, da je ta pot prava, tista, v katero bom pripravljena vlagati vso svojo ljubezen do otroških izdelkov, spoštovanje do ljudi, energijo in moč, dan za dnem, leto za letom.

Navsezadnje, tudi nama predstavlja največje veselje v življenju najina zlata družina, z najinima otrokoma na čelu, njuno počutje in sreča. Tako kot tudi vsem našim strankam, katerim njihovi otroci in družina prav tako pomenijo največ.

Ta enakost s strankami je tudi glavni razlog, zakaj imamo z njimi tako močno povezavo in tako povezano skupnost – vsem nam je najpomembnejše isto – naši otroci <3.

Nerada govorim o sebi in najinih uspehih. A vseeno sem zelo ponosna na vse, kar sva z možem dosegla do sedaj. Navsezadnje, v vseh letih delovanja trgovine sva odposlala že preko 30.000 naročil

A niso številke tiste, ki naju ženejo, čeprav od tega živi naša družina. Ženejo naju nasmehi na obrazih strank, ko s presenečenjem dobijo naš paket že naslednji dan ali dva dni po tem, ko oddajo naročilo. Osrečujejo naju izjave in zahvale naših strank, ki so navdušene nad izdelki, njihovo kvaliteto in izgledom, ki cenijo najin trud, ljubezen in darilce, katerega dava v njihov paket. Najbolj pa naju ganejo iskrice v očeh čudovitih otrok na fotografijah, ki jih podelite z nama.

Zato nama ni težko delati kakšen dan od zgodnjega jutra do poznega večera in biti vam na voljo preko telefonske številke ali maila ves dan. Še ob 23. uri zvečer se odpeljeva 25 km do dežurne pošte, da poskrbiva, da bo najina stranka dobila paket pravočasno.

Že 9 let traja WOW! zgodba in nenehno iščem nove, kvalitetne izdelke s katerimi bova še naprej razveseljevala naše najmlajše in njihove starše. Tako vesela sva, da ste mnogi postali del WOW! Baby družine! In se veseliva vsakega, ki se nam bo še pridružil. Pri Božičkih ste vedno dobrodošli!

Presrečna in hvaležna sva, da imava priložnost biti delček vaših življenj in tolikih čudovitih zgodb.

Naša ponudba

V naši ponudbi boste našli širok izbor oblačil za dojenčke in malčke vse od rojstva pa do 3 let starosti. WOW! Baby je znan po prikupnih baby kolekcijah – imamo več kot 20 različnih otroških kolekcij, le-te pa se nenehno dopolnjujejo. Izdelki so iz kakovostnih in otroku prijaznih materialov.

Tako pri nas najdete bodije, žabice, pajace, komplete za iz porodnišnice, jope, kapice, itd. Večinski material je bombaž, oblačila so mehka in udobna z mnogimi rešitvami za enostavno oblačenje otroka. Kolekcije sledijo modnim smernicam, barve in motivi so prikupni in odlični za kombiniranje.

V eni sami kolekciji je lahko tudi preko 20 izdelkov, da si lahko izberete komplet po svojem okusu. Prepričana sem, da lahko pri nas vsaka mamica najde nekaj čudovitega za svojega otroka, prav tako pa tudi domači in prijatelji, ki pridejo k nam po darilo.

Med najbolj priljubljenimi izdelki so tudi naša kvalitetna otroška gnezdeca, otroške posteljnine, kvalitetne in ugodne hlačne nogavice ter oblačila in dodatki za svečane priložnosti.

Vsi izdelki, ki jih najdete v naši spletni trgovini, so na zalogi in jih boste prejeli že v roku 1 – 2 delovnih dni po oddaji naročila! Ob nakupu nad 70 € pa vam stroške odpreme krijemo mi!

Darilo

Za bralce sem pripravila posebno ugodnost – KUPON ZA 15 % POPUST NA CELOTNI NAKUP! Ob zaključku nakupa vpišite kodo: MEDOVERNET
*Popust velja za vse izdelke po rednih cenah. Kuponi se ne seštevajo. Kupon velja do 31. 8. 2020.

Sledite nam lahko na Facebooku in Instagramu, lahko pa obiščete tudi spletno stran.

Foto: promo, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam