fbpx

Z virtualno poroko do ljubezni brez meja

Uncategorized

V času epidemije se lahko ženijo le ptički, medtem pa okoli 7.000 parov po vsej Sloveniji, ki so v prihajajočih mesecih načrtovali svojo poroko, razmišlja, kaj storiti.

Namesto, da bi bodoče neveste lahko razmišljale o poročni tiari, poročnem šopku in drugih čarobnih detajlih, je vso pozornost prevzel virus.

Edino prav in odgovorno je, da skupaj naredimo vse, da se izognemo njegovi razširitvi ter trajanju epidemije, četudi to pomeni na glavo obrniti svoja življenja in načrte prilagoditi novonastali realnosti ter mesecem počasnega okrevanja. A to še ne pomeni, da je treba poroko preložiti ali celo odpovedati.

Kako torej premostiti ta izziv in zaljubljenim mladoporočencem pokazati, da je njihova ljubezen brezpogojna in brezmejna?

Tako, da jim omogočimo dahniti svoj DA na čarobno neobičajen način, ki bo zaradi svoje unikatnosti za vedno ostal nepozaben – virtualno.

FAB Virtualna poroka je tako priložnost, da bodoči zakonski pari dokažejo, da prava ljubezen ne pozna meja. Je priložnost, da zaročenca postaneta mladoporočenca kljub neugodnim okoliščinam. In je priložnost, da so del njunega velikega dne tudi njuni najbližji – neomejeno število svatov lahko preko virtualne poroke prisostvuje tako obredu kot poznejši zabavi.

Klasična poroka ima zagotovo svoje prednosti, a ima jih tudi FAB Virtualna poroka:

  • je inovativni format, nekaj unikatnega in pripoveduje nepozabno zgodbo o svetu in nas še mnogim generacijam za nami; gre za dokument resnično posebnega trenutka v zgodovini;
  • je odlična priložnost za izraz sodobnega duha, milenijskega načina razmišljanja in redefiniranja tradicionalnega odnosa do sveta;
  • je cenovno dostopnejša od klasične izvedbe poroke;
  • omogoča, da na daljavo obredu prisostvuje več svatov, tudi tisti, ki na klasično poroko ne bi mogli priti – ne zgolj zaradi koronavirusa, ampak tudi zaradi drugih razlogov (geografske prepreke, bolezni, socialne razmere, …);
  • mladoporočencema omogoča intimno vzdušje, v katerem se lahko posvetita le drug drugemu, brez živčnosti in skrbi, ki jih ponavadi s seboj pripelje klasična poroka (bo vreme zdržalo, so gostje zadovoljni, je postrežba na nivoju, se gosti zabavajo, je torta že na vrsti, je kdo pogledal pregloboko v kozarec in je moteč ter podobna vprašanja);
  • je izjemen dokaz brezpogojne ljubezni, ki presega vse meje in izzive.

Dragi bodoči mladoporočenci, postanite pionirji porok prihodnosti in recite DA za #ljubezenbrezmeja!

Več informacij in konkretna povpraševanja na: poroka@fabulatorij.com


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam