fbpx

Skupno izgubili več kot 80 kilogramov

Dogodki

10 prostovoljcev se je pred dobrim mesecem odločilo korenito spremeniti svoje prehranjevalne navade in življenjski stil.

Z Donatom Mg in 90-dnevno ločevalno dieto do zdrave izgube kilogramov

10 prostovoljcev se je pred dobrim mesecem odločilo korenito spremeniti svoje prehranjevalne navade in življenjski stil. Udeležili so se 90-dnevne ločevalne diete, ki jo je pripravila blagovna znamka Donat Mg, in v prvem mesecu izgubili skupno 81,5 kilogramov in 56 centimetrov v pasu. Po besedah udeležencev so za dosego uspeha potrebovali veliko motivacije in dobre volje. Pred njimi sta še dva meseca diete, po kateri lahko posameznik shujša tudi do 25 kilogramov.

423EBD7C-7C64-11E0-8E28-316265B94067

Udeleženci diete so stari od 24 do 49 let, njihova največja motivacija za spremembo življenjskega stila pa je živeti bolj zdravo življenje, izguba odvečnih kilogramov in izboljšanje svoje samopodobe. Z uspehom udeležencev sta zadovoljni tudi avtorici 90-dnevne ločevalne diete, Breda Hrobat in Mojca Poljanšek: »Udeleženci so v prvem mesecu uspeli izgubiti v povprečju osem kilogramov z zdravim načinom prehranjevanja in telesno vadbo. To je zagotovo največja motivacija, saj bodo z dieto nadaljevali še dva meseca. Bistvo uspeha je v majhnih korakih in brez velikih odrekanj. Sčasoma se telo privadi na nov življenjski stil, kar nam omogoča dolgoročno ohraniti želeno telesno težo.«

64B9061E-7C64-11E0-8231-316265B94067

Pri hujšanju je pomemben tudi vnos primernih in zadostnih količin tekočine. Pitje Donata Mg je zaradi visoke vsebnosti magnezija, ki ureja presnovo maščob in skrbi za ravnovesje elektrolitov, primerno med vsako dieto. Ob redni telesni aktivnosti Donat Mg varuje tudi srce, ožilje in mišice, hidrogenkarbonatni ion pa nase veže velike količine kislin in tako po telesni vadbi pomaga pri ponovnem vzpostavljanju bazno-kislega ravnotežja v telesu. »Večina udeležencev pred sodelovanjem v ločevalni dieti ni pila Donata Mg, so pa v veliki meri poznali njegove druge indikacije in ga ob težavah s prebavo in zgago tudi uporabili. Po enem mesecu rednega pitja so se udeleženci odzvali zelo pozitivno, saj jim je Donat Mg ob redni telesni aktivnosti  in dieti pomagal telo očistiti zastalih strupov in odpadnih snovi, kar je ugodno vplivalo na njihovo prebavo.« je o odzivu udeležencev na pitje Donata Mg ob dieti povedala Tatjana Erban, regionalni vodja blagovne znamke.

40B85A80-60F3-11E0-9053-383E65B94067

 

Podrobnejše informacije o začetku akcije in ločevalni dieti preberite v novički z naslovom “Z Donatom Mg in 90-dnevno ločevalno dieto do zdrave izgube kilogramov”


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam