fbpx

Za novo ‘it’ frizuro te jeseni potrebujete le nekaj sekund!

Lepota, Novice

Gre za eno najbolj preprostih ter obenem učinkovitih frizur, ki bodo perfektno zaokrožile vsako jesensko kombinacijo ali outfit. Nizko spuščena figa je idealna za skoraj vse dolžine las.

Eden najboljših lepotnih trikov se skriva v oblikovanju frizure. Z dobro pričesko se zares takoj počutimo kot milijon dolarjev in to sploh ni fraza. Pomislite na svoje razpoloženje, ko imate zamaščene, neoprane ali že dlje časa nesotrižene lase in se spomnite, kako ste se, nasprotno, počutile, kadar je bila frizura lepa in zanimiva.

Frizura ima moč, da v trenutku naš celotni videz naredi boljši in zanimivejši. Skrivnost ni v tem, da bi morale za urejanje las porabiti veliko časa. Celo nasprotno, umetelne frizure so videti izumetničeno, primerne pa so zgolj za poroke in gala dogodke, kot je podelitev oskarjev ali podobnih nagrad.

Najboljše frizure so namreč tiste, ki čarobni efekt ustvarijo z minimalno vloženega truda in časa. Zadnja leta so modni oblikovalci na pistah, stilisti, frizerji in beauty znamke izpostavili enostavne, a obenem zelo učinkovite frizure, ki jih imamo tudi ženske najraje. Od visokega čopa, okrašenega s pentljo, do letošnje ‘it’ frizure, nizke fige. Zanjo potrebujemo nekaj sekund, elastiko za lase in dve ali tri lasnice za pritrjevanje.

Paree ?

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa) on

Na pol dvignjeni lasje so bili naš favorit v poletnih dneh. Poletje so zaznamovali tudi razmršeni valoviti lasje in privlačne kite vseh vrst ter pletenice, jesen pa nas vrača k preprostosti in nekompliciranju. Dovolj časa nam bo vzela že služba in druge obveznosti, le zakaj bi čas izgubljale še z urejanjem pričeske?

Nova ‘it’ frizura se umešča točno na sredino prepoznavnih in strogo spetih fig, kot jih nosijo balerine oziroma baletke, in ležernega, malomarnega, sproščenega šika, razmršene fige, ki si jo na hitro naredimo ob vikendih, ko smo doma. Jesenska trendi frizura je zadržala eleganco baletk s svojim položajem nizko na zatilju, obenem pa nonšalanco razmršene fige v svoji ljubki nepopolnosti.

?

A post shared by SARA CRAMPTON (@harperandharley) on

Gre za eno najbolj preprostih ter obenem najbolj učinkovitih frizur, ki bodo perfektno zaokrožile vsako jesensko kombinacijo ali outfit. Nizko spuščena figa je idealna za skoraj vse dolžine las, razen za kratke. Imeti morate le dovolj ‘materiala’, da lahko lase sploh spnete v čop(ek).

Somewhere in Paris – floating around like a ☁️☁️☁️

A post shared by Vanessa Hong (@thehautepursuit) on

When you find the perfect black coat, New outfit post now up on the blog. Link in bio.

A post shared by SARA CRAMPTON (@harperandharley) on

Sproščena nizko speta figa je edina frizura, ki jo zares potrebujete za trendovski videz to jesen. Lahko pa figo še dodatno okrasite s kakšno lepo pentljo, jo prepletete s svileno rutko ali združite s statement uhani.

Just cuz I love this top so…✨✨✨

A post shared by Vanessa Hong (@thehautepursuit) on

Prepričani smo, da ste na zgornjih fotografijah našle obilo navdiha, da se boste tudi same odločile za ta ženstven in preprost slog pričeske, ki si jo zlahka v nekaj sekundah naredite same.

 

D. S.

Foto: Instagram, All Things Hair, YouTube


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam