fbpx

Za prave modne navdušenke: 3 popolne poletne kombinacije

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

… kot svetuje modna blogerka Blair Eadie (Atlantic-Pacific).

Visoke temperature so lahko pravi izziv za modne kombinacije. Čeprav se večina žensk iz praktičnih razlogov odpove popolnemu stylingu in make – upu, pa si vendar nekatere ne želijo odpovedati ženstvenim kosom in eleganci, ki jih ti kosi predstavljajo.

Ena izmed njih je Blair Eadie, zelo priljubljena modna blogerka, ki ji z navdušenjem sledijo ženske,  željne navdiha po prefinjenih kombinacijah oblačil.
Blair je zelo aktivna na svojem blogu Atlantic-Pacific, kjer lahko vsak dan vidite nove stylinge, ki vam bodo lahko prišli prav za primer svečane poletne večerje, poroke ali pa samo za modni prehod skozi mesto.

AnnTaylor_BlairEadie_BOAT__63C4990-FINAL
Bele obleke so standardni del poletne garderobe, to sezono pa se nosijo z etno vezenjem. Ukrajinka Vita Kin  je oblikovalka, ki je s takimi oblekami dosegla globalno slavo. Blair je izbrala vintage model obleke, okrašeno s čipkastimi našitki ter jo kombinirala z visokimi usnjenimi gladijatorkami Lauren Decade in Guccijevo torbico. Idelana kombinacija za odhod na kavo s prijateljicami!

3

Črte so prav tako večni vzorec poletja, vendar morajo biti črte to sezono zelo ozke.
Modro – bela je zelo preprosta za kombiniranje in zelo praktična za sončne dni. Ta statement kos se najboljše kombinira s preprostimi dodatki, kot so nevtralni sandali s polno peto in slamnik.

2 glad 2
Zadnja kombinacije pa je idelana za poletno cocktail zabavo ali poroko.
Obleka proepostega asimetričnega kroja, ki sledi liniji telesa, vendar ne preozka, da lahko telo svobodno diha.  Pod ta kos se podpisuje modna znamka Finders Keepers The Label in se najbolje kombinira s minimalističnimi sandali (Blair nosi sandale Stuarta Weitzmana) in trendovsko torbico.

files

images_2016_07_letnje_kombinacije_260211808

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam