Za takšnimi ženskami moški jočejo!

29. maj 2024

Za takšnimi ženskami moški jočejo!

29. maj 2024
Foto: Instagram @anitacerri_
Za takšnimi ženskami moški jočejo!

Za takšnimi ženskami moški jočejo!

29. maj 2024
Foto: Insatgram @mollyddickson

Najti ljubezen ni tako težko, zadržati ljubezen pa je veliko večji in težji izziv, ki ne uspe vsakomur. Nekatere ženske so preprosto ustvarjene, da uspejo v tem in vse svoje pomanjkljivosti spremenijo v nekaj dobrega.

Imajo odprt um

Ženske, ki so srečne, nimajo skritega seznama lastnosti, ki jih iščejo pri moškem, pa tudi če ga imajo, dobro vedo, da se ga je nemogoče natančno držati. Če da ženska priložnost samo določenim moškim, obstaja velika verjetnost, da bodo tudi njej dali priložnost samo določeni moški.

Foto: Instagram @valerakomarova

Napake jim niso tako pomembne

Ženske, ki niso bile srečne v ljubezni, bodo vedno našle napake, ki bodo odbile moškega, srečne pa bodo njegove pomanjkljivosti spremenile v nekaj dobrega. Nihče ni popoln, vendar ljubezen med dvema nepopolnima je lahko še kako popolna. Nihče si ne želeli nenehno poslušati, kaj vse bi moral spremeniti na sebi in kaj imajo drugi, česar ti nimaš.

Foto: Instagram @maralafontan

Živijo v trenutku tukaj in zdaj

Po težki prekinitvi ljubezenskega odnosa je najlažje razmišljati o tem, kaj bi lahko bilo. Uspešne ženske se zavedajo, da se je ljubezen končala in da nima smisla čakati, da se vrne. Moški ne prenesejo žensk, ki živijo v preteklosti, ampak imajo raje tiste, ki stremijo v prihodnost.

Ne posplošujejo

Samo zato, ker je bil en moški otročji, še ne pomeni, da so vsi ostali enaki. Veliko žensk se prepusti takšnemu načinu razmišljanja in same sebi postavljajo oviro pri iskanju ljubezni.

Foto: Instagram @carodaur

Ob prekinitvi odnosa si je nujno treba vzeti nekaj časa, da prebolite izgubo in stopite korak naprej z novim, bolj pozitivnim načinom razmišljanja.

Imajo svoje življenje

Moški ne prenesejo žensk, ki se v zvezi pretvorijo v nepremično maso, ki živi samo za njih. Jasno je, da nikoli ne smete nehati živeti svojega življenja, ker ste v zvezi. Ženske, ki zaradi svojega novega fanta zanemarjajo svoje prijatelje in konjičke, so veliko bolj nesrečne kot tiste, ki si vzamejo čas za stvari, ki so jih počele, še preden je zakorakal v njeno življenje on.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic