Za te astrološke pare bo leto 2024 leto ultimativne ljubezni

24. junij 2024

Za te astrološke pare bo leto 2024 leto ultimativne ljubezni

24. junij 2024
Foto: Instagram @leoniehanne

Če se ozremo v leto 2024, lahko že napovemo, da bo teh šest parov horoskopskih znamenj letos preprosto nerazdružljivih.

Oven in Lev

Ujemanje iz nebes! To v letu 2024 resnično velja za ti dve ognjeni znamenji. Ta partnerja se bosta razumela in si stala ob strani, ne glede na to, kaj se zgodi. Oba potrebujeta veliko potrditve in ljubezni ter sta še posebej dobra pri izpolnjevanju teh želje.

Bik in rak

Razumevanje, ljubezen in spoštovanje, to so temeljni kamni, ki so tako Biku kot Raku v odnosih najpomembnejši. Zemeljska in vodna znamenja imajo v letu 2024 največ možnosti, da postanejo nerazdružljiva, saj so za ljubezen pripravljeni narediti vse. Rak prinaša brezpogojno ljubezen, Bik pa absolutno zvestobo.

Foto: Instagram @snejanajens

Dvojčka in Vodnar

Ti dve horoskopski znamenji sta si zelo podobni v več pogledih, oba potrebujeta veliko mentalne stimulacije. Če se z nekom ne moreta pogovarjati o vsem in se veliko smejati ali si redno izmenjevati kreativnih idej, ta oseba pri njiju nima možnosti. Poleg tega sta oba zelo muhasta, a se zato dobro spopadata s pomanjkljivostmi drug drugega.

Rak in Škorpijon

Raki so zelo previdni, ko gre za odnose. Dolgo traja, da nekomu resnično zaupajo in se odprejo. Prav tako so introvertirani tudi škorpijoni. A ko se srečata, se takoj počutita kot doma. Oba lahko drug z drugim zgradita neverjetno globoko vez, ki ji ni para. Tudi strast drug do drugega oziroma v odnosu do cilja v tej kombinaciji vsekakor ni zanemarjena.

Foto: Instagram @your_passport

Tehtnica in Strelec

Ti dve znamenji sta zelo aktivni, družabni, veliko potujeta in radi preizkušata nove stvari. Te strasti poskrbijo, da tehtnicam in strelcem nikoli ni dolgčas in da je vsak dan pustolovščina. V letu 2024 lahko pričakujete leto, polno nepozabnih trenutkov v dvoje.

Oven in Oven

V letu 2024 je tukaj močna energija med ovnom in ovnom, ki imata lahko v prihajajočem letu zelo harmoničen odnos, če bosta skrbela drug za drugega in se ne bosta prenaglila. Toda to divje ognjeno znamenje ima navsezadnje raje vse drugo kot dolgčas, še posebej, ko gre za ljubezen, še piše portal Miss7.

Avtor
Piše

Ana Fetih

Style. Več novic