fbpx

Za ženske z oblinami: 5 nasvetov, kako izbrati popolne kavbojke

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Ženske z oblinami, imajo pogosto težave pri izbiri kavbojk. S pomočjo teh nasvetov, pa bodo postale preteklost!

Ženske, ki jih je narava obdarila z oblinami, imajo pogosto težave pri izbiri kavbojk. S pomočjo naših nasvetov, bodo te težave postale preteklost!

Izogibajte se modelom z nizkim pasom

Modeli s srednjim ali višjim pasom so boljša izbira za ženske z oblinami, saj preprečujejo razne “nesreče”, ko se pokaže preveč trebuščka. Taki modeli zaobjamejo zadnjico ter trebuh in jim tako dajo še dodatno podporo.

Izbirajte temnejše kavbojke brez svetlejših poudarkov

Pobeljeni detajli na stegnih in zadnjici brez potrebe vizualno povečujejo postavo.

Ne skrivajte se za širokimi kroji

Včasih so ženskam z oblinami priporočali, da se izogibajo ozkim hlačam in nosijo izključno modele ravnega kroja, ki pa so postavo še dodatno razširili. Pozabite na stara pravila in sprejmite nova ter poudarite svoje obline v kavbojkah ožjega kroja.

Izogibajte se modelom, ki imajo veliko elastana

Manjša vsebnost elastana bo čisto dovolj, da se boste počutile udobno. Kavbojke bodo učvrstile postavo, stegna in zadnjico pa bodo držale “skupaj”. Modeli z veliko elastana se zelo hitro raztegnejo in na pogled niso videti prav nič zapeljivo.

Preskusite kavbojke pred nakupom

Trenutno najbolj vroča plus size manekenka Ashley Graham pravi, da vse dvome pri nakupu kavbojk reši tako, da v njih naredi nekaj počepov. Izbrane kavbojke pomerite, v njih naredite nekaj počepov ter nato v stoje preverite, ali stojijo na mestu, ali pa so vam zdrsnile navzdol. V primeru slednjega, morate izbrati kakšen drug model.

 

Foto: ThinkStock


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam