fbpx

Začenja se sezona gole kože, ste pripravljene?

Izbor urednice, Lepota, Novice, PR novica, slider

Kateri odstranjevalec dlak izbrati?

Pred kratkim sem si v enem izmed ljubljanskih gledališč ogledala komedijo Čakalnica, v kateri sta nas do solz nasmejala Janez Hočevar Rifle in Lado Bizovičar. Prvi se je ob obujanju spominov na mladost, spomnil na svojo prvo ljubezen, damo, ki je bila po njegovih besedah … naravna. Naravna, v smislu poraščenih nog, pazduhe in kaj vem, kje še. Čeprav je v zadnjem času postala beseda »naravno« zelo populistična, tako na področju mode, lepote, prehrane in celega lifestyla, sem vseeno mnenja, da naravno ni vedno lepo … vsaj kar se tiče poraščenosti.

Iz lastnih izkušenj in po številnih različnih metodah odstranjevanja dlačic, na katere sem se zanašala v preteklosti, me je najbolj osvojil Braun Silk-épil 9 Wet & Dry SkinSpa, ki se je, vsaj v mojem primeru, izkazal za elegantnega in super praktičnega odstranjevalca.

Pred kratkim sem dobila priložnost, da preskusim epilacijo, piling in nego, vse s samo eno napravo, Braun Silk-épil 9 Wet & Dry SkinSpa in glede na prihajajoče poletje in čas kopalk, sem se odločila, da ta izziv sprejmem.

Pravilno odstranjevanje dlačic je lahko zelo dolgotrajen in dolgočasen postopek, zato se pri tem držim načela hitreje, lažje, boljše. Odstranjevanje mi je z epilatorjem Braun Silk-épil 9 Wet & Dry SkinSpa vzelo vsega 10 minut, rezultat pa je presegal moja pričakovanja in bila sem navdušena nad svojimi gladkimi nogami. Si morate misliti, da bo ta občutek trajal kar 4 tedne?!

Priprava kože z nastavki za piling bo samo še dodatno optimizirala odstranjevanje dlačic, saj Braunov Silk-épil 9 Wet & Dry SkinSpa ne vsebuje samo epilatorja, ampak tudi še 12 dodatkov. Poleg wet & dry epilatorja so v kompletu še blazinica za globinsko masažo, ki izboljša tonus kože, dve krtački za piling za nežno in globinsko luščenje odmrlih celic (teh nastavkov nikakor ne uporabljajte za obraz) ter meni najljubši masažni nastavek.

Uporaba vseh teh nastavkov je lahko tudi odlična podlaga za samoporjavitvene izdelke.

Epilator je zelo inovativen, ima širšo glavo in daljše »pincete«, ki zajamejo veliko več dlačic hkrati, kot ostali epilatorji. Ne bom lagala, na začetku me je bolelo, vendar ponavljajoča se uporaba zmanjša občutljivost. Še ena dobra lastnost epilatorja je, da odstrani še tako kratke dlačice (za razliko od voska), tudi tiste, dolge zgolj 0,5 mm.

Epilator je vodoodporen in ga lahko uporabljamo v kadi ali pod prho, kar je tudi priporočljivo. Odstranjevanje dlačic je s pomočjo vode manj boleče, saj topla voda sprošča edrofine, to je naravno telesno bolečino. Poleg tega zmanjšuje rahlo nelagodje in draženje kože, pri redni uporabi pa je epilacija skoraj neboleča.

Sama oblika epilatorja je popolnoma ločena zgodba. Epilator ima zelo eleganten, udoben in dober oprijem. Glava je fleksibilna in po koži gladko drsi ter se popolnoma prilagaja »težje dostopnim področjem«, kot so kolena, pazduhe in bikini področje.

S subtilno vijoličasto barvo samo poudarja svojo prefinjenost. Braunov Silk-épil 9 Wet & Dry SkinSpa ima dve hitrosti in integrirano svetlobo, da izboljša vidnost področja odstranjevanja dlačic. Do zdaj sem morala briti vedno ob oknu, zdaj pa, zahvaljujoč integrirani svetlobi, mi tega ni treba več početi!

 

Foto: Karmen Cajhen Pogačar


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam