fbpx

Začnite dan s power jogo, izboljšajte gibljivost in učvrstite zadnjico

Fit, Lifestyle, Prva stran, slider

Če niste popolni začetnik v jogi, lahko poskusite z intenzivnejšo različico, to je power jogo.

Vaje, ki so predstavljene v spodnjem videu, so osredotočene predvsem na mišice zadnjice in trebuha. Ni še prepozno, da projekt plaža 2018 ne bi uspel. Pa ne le zaradi prihajajoče sezone kopalk, tudi zaradi zdravja naj vadba, kakršna koli že je, postane vaša dnevna rutina. Tudi 20 minut na dan je bolje kot nič.

Veliko ljudi jogo vidi kot preprosto vadbo, ki je osredotočena na harmonijo telesa in duha, pa vendar, če ste videli prave mojstre, se boste najbrž strinjali, da so je joga vse drugo, kot preprosta.

Potrebno je veliko vztrajnosti in časa, da dosežete zavidljivo gibljivost telesa. Potrebna je pravilna tehnika dihanja, velika moč in vzdržljivost. In tega ni tako preprosto doseči. Joga vključuje veliko različnih vaj, ki jih lahko vadite v vadbenih centrih ali pa doma.

Najtežje začeti, toda ko »vadba pride v kri«, boste brez nje težko zdržali. Vsi vemo, da vse oblike telesne dejavnosti zelo dobro vplivajo na naše telo in duha. Z jogo bo vaše telo postalo gibčno, okrepili boste tetive, poskrbeli za pravilno delovanje žlez in iz telesa odstranili strupe.

Začetniška joga je sestavljena iz vaj za raztezanje, po katerih se boste počutili odlično. Pred vadbo ne uživajte alkohola, pa tudi hrani se izognite vsaj 3 ure pred vadbo.

Če niste popolni začetnik v jogi, lahko poskusite z intenzivnejšo različico, to je power jogo, ki je osredotočena na določen del telesa. Uskladite dihanje z vajami in se osredotočite na mišice zadnjice in trebuha.

Če niste jutranji tip pa nič zato, brez težav lahko vadite v katerem koli delu dneva.

 

Vir: YouTube

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam