fbpx

Zadnji dan glasovanja za izbor najboljših restavracij v Sloveniji

Dogodki, Domača scena, Fit, Lifestyle, Prva stran

The Slovenia Restaurant Awards sonsored by Diners Club International

Mednarodna prepoznavnost Slovenije kot foodie turistične destinacije, zagotavljanje visoke kakovosti ponudbe in storitev, povečanje obiska v restavracijah ter razvoj zdrave “foodie” kulture Slovencev, je naše vodilo in bistvo projekta, in ne le tekmovanje.

K izboru smo povabili tako strokovno kot ljubiteljsko javnost, da skupaj predstavljamo regijske liste najboljših restavracij in ponudimo tujim, kot tudi slovenskim obiskovalcem najboljše, kar ponuja slovenska kulinarika.

 

 

Glasujte in se potegujte za nagrado!

Vabimo vas k glasovanju za vašo priljubljeno restavracijo v Sloveniji, morda bo ravno vaš glas odločilen za njeno dobro uvrstitev. Ker vsak glas šteje in ker želimo k glasovanju pritegniti čimvečje število ljudi, bomo nekatere za vaš glas tudi nagradili. Potegujete se lahko za raznovrstne nagrade: večerjo za dve osebi v izbrani restavraciji, knjigo o Sloveniji – The Slovenia Book ter čokoladne dobrote Čokoladnice Cukrček.

Restavracije bodo ob koncu izbora prejele diplomo, objavljene bodo na spletni strani, v turističnih mapah The Slovenia ter knjigi o najboljših restavracijah, ki bo izšla ob koncu pomladi.

Glasujte na spletni strani izbora. Glasovanje poteka le še danes, zato glasujte čimprej in sodelujete pri ustvarjanju kulinarične prepoznavnosti Slovenije!

 

Foto: PR


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam