fbpx

Zagrenjena Meghan: to je zanjo res močna klofuta

Znani

Vojvodinja se pritožuje, da v palači vsi takoj skočijo, če Kate samo pomigne s prstom.

Pred kratkim je revija Tatler objavila naslovno zgodbo z naslovom Catherine the Great (v prevodu: Katarina Velika), zaradi katere sta se princ William in Kate Middleton odločila za tožbo, saj naj bi bilo v članku zapisanih veliko neresnic. Odgovornim je palača poslala kar nekaj dopisov in dosegla, da so članek umaknili s spletne strani.

To pa je očitno zelo razjezilo Katino svakinjo, Meghan Markle, ki je svojim prijateljem potožila, da Kate samo tleskne s prsti in dobi vso podporo, medtem ko so mediji njo in Harryja na polno blatili, nista dobila nobene podpore.

»Meghan je dejala, da Kensingtonska palača nikoli ni stopila na njeno stran, ko so jo napadali mediji. Zdaj pa, ko Kate dobi nekaj negativne publicitete, pa v manj kot 24. urah dosežejo, da mediji prekličejo vse trditve,«

je povedala njena prijateljica.

Meghan je prijateljem še potožila, da so jo vse negativne zgodbe o njej zelo mučile, Palača pa kljub Harryjevim prošnjam ni storila nič, zato jima ni preostalo nič drugega, kot da se odselita v Los Angeles.

Prijatelj je povedal:

»To je resnična klofuta za Harryja, saj je večkrat zahteval posodobitev in spremembe medijske politike ali vsaj pogovor o tej temi. Vsi njegovi poskusi so padli na gluha ušesa, nato pa pride Kate, tleskne s prsti in prejme popolno podporo. Meghan pravi, da to pove vse in da je to eden izmed glavnih razlogov, da sta se s Harryjem poslovila od kraljevskega življenja. Pomanjkanje podpore in popolno neupoštevanje bolečine in tesnobe, ki jo je Meghan pretrpela ob medijskih linčih.«

»Meghan še je rekla, da ji je Palača namesto pomoči dala vedeti, da preprosto preveč prosi in pričakuje.«

Tatler je med drugim v članku tudi zapisal, da je Kate Middleton zelo utrujena in preveč obremenjena, saj je zaradi Meghan in Harryja morala prevzeti še več obveznosti.

»Meghan je ob zadnjem obisku dejala, da ji je Kate namenila samo dve besedi in da je nedopustno, da igra obtoževalno igro. Med vsemi ljudmi v Palači je Meghan upala, da bo postala tesna prijateljica prav s Kate, vendar ji ni nikoli dala priložnosti. Ko je Meghan dosegla najnižjo točko, ji Kate ni pomagala.«

Meghan je še prijateljem povedala, da če bi bili vlogi zamenjani, bi poskrbela, da bi se Kate počutila kot del družine in bi jo sprejela kot sestro.

Foto: Getty, AP


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam