fbpx

Zakaj Blake Lively v zadnjem času nosi tako dolgočasna oblačila?

Moda, Novice, Znani

Igralka je v zadnjih mesecih s svojimi potezami kar nekajkrat presenetila oboževalce.

Po izbrisu Instagramovega profila, pretvarjanju, da je prevarala moža ter objavah nenavadnih zapisov na Twitterju, so se mnogi vprašali, zakaj je začela, sicer vedno modna, Blake nositi dolgočasne kostime.

View this post on Instagram

Picnic anyone? I’ll bring the tablecloth…

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Blake namreč v zadnjem času videvamo v strogo krojenih kostimih, prav nič drugačna pa ni bila pred dnevi v Parizu, kjer se je pojavila v visoko zapetem sivem kostimu z belimi tankimi črtami.

Zdi se nam, da je njena modna preobrazba zgolj posledica vloge, saj Blake prvič v svoji karieri igra sociopatko in ne pozitivni lik, ki na koncu vedno zmaga. Prav zaradi tega se je igralka odločila, da se popolnoma vživi v vlogo ter jo prenese tudi v svoje življenje in tako dvigniti še več prahu okoli prihajajočega filma.

V tej avanturi je imela Blake popolno podporo svojega soproga ter kolegov, ki so skupaj igrali in tako v negotovost spravljali številne oboževalce po svetu.

Blake igra v filmu z naslovom A Simple Favor (Milo za drago), ki je bil premierno prikazan prav v Parizu, ogledate pa si ga tudi v naših kinomatografih.

 

Foto: Splash, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam