fbpx

Zakaj Hollywood sovraži Angelino Jolie?

Lifestyle, Novice, Prva stran, Tuja scena, Znani

Težek značaj, vtikanje v scenarije, trma in samotarstvo na setih ter jemanje moških drugim ženskam, so le nekateri od razlogov!

Uboga Angie! Poročena je bila z Bradom Pittom, od katerega se je nedavno ločila in že tako preživlja težke čase, zdaj pa so gnojnico nanjo stresli še razni tabloidi, ki so se razpisali o tem, zakaj v meki filmskih sanj sovražijo temnolaso in suhljato lepotico našobljenih ustnic.

Ne pozabimo: odigrala je prepričljivo stripovsko junakinjo Laro Croft, dobila je oskarja za vlogo v filmu Nore in svobodne, a zadnje čase ji mediji spet niso naklonjeni. Angelina je zanemarila igro in se posvetila vzgoji otrok ter režiji. To pa ni edini razlog, da se bojda zadnje čase izogiba dogodkom na rdečih preprogah.

Poznavalci hollywoodske scene pravijo, da za Angelinino nepriljubljenost, s tem pa tudi njen umik v osamo, obstaja več razlogov. Znani filmski producent Scott Rudin je v elektronski pošti, ki jo je poslal predstavnici družbe Sony, napisal, da je Angelina nenadarjen in razvajen otročaj. Mail je prišel v javnost po hekerskih napadih na Sony.

Povod za zamero je bila Angelinina burna reakcija, ker se je režiser David Fincher odločil posneti biografski film o Steveu Jobsu, namesto filma Kleopatra, v katerem bi ona morala imeti glavno vlogo. Zaradi tega je Rudin napisal naslednje:

“Angelina je nenadarjen in razvajen otročaj. Misli, da je nekaj posebnega, v resnici pa je prav običajna. Edino, kar ima, je slava. Zaradi nje pa tudi ni treba delati iz muhe slona.”

Da ima težek značaj, meni tudi Doug Liman, ki je režiral film Gospod in gospa Smith. Motilo ga je, da mu je potem, ko ji je povedal, kako si je zamišljal prizor, predstavila svojo verzijo in ga ‘odslovila’ z izjavo, češ da bo tako ali tako naredil po svoje.

“Seveda bom naredil po svoje, sem tedaj pomislil, saj sem vendar jaz režiser filma, jaz se odločam, kaj je najboljše!”

je v memoarjih zabrusil režiser, ki očitno tudi nima ravno majhnega ega.

Zaradi svojega vedenja pa je menda izgubila tudi vlogo in sicer v filmu Umor na Orient Ekspresu, ker je imela preveč zahtev po spremembi scenarija. No, mnogim baje ni bil všeč tudi njen menedžer oziroma zastopnik slavnih igralcev in drugih talentov, Geyer Kosinski, ker naj bi imel nad njo preveč nadzora, z mediji nikoli ne mara govoriti in je močno vpleten v življenja svojih slavnih klientov.

Angie očitajo tudi, da v Hollywoodu nima prijateljev. Dejstvo je, da se Jolie ne mara preveč družiti s soigralci in se rada drži zase. Nadalje ji očitajo, da je ‘ukradla’ moškega drugi ženski tako v primeru Brada Pitta, kot bivšega moža Billyja Boba Thorntona. Ob teh govoricah si lahko mirne duše oddahnemo vsaj ob spoznanju, da tudi bleščeči Hollywood ni nič drugega kot malo večja šentflorjanska dolina, ki je prav tako opravljiva in polna zlobnih jezikov ter vtikanja v tuje zadeve, kot slovenska.

Z Billyjem Bobom sta po ločitvi ostala v dobrih odnosih

Tako pridemo do končnega udarca in sicer očitkov Angelini, da njeni filmi niso bili ravno top finančne uspešnice. Šest njenih filmov je temeljito napolnilo blagajne kinematografov (in žepe producentov ter filmskih studiev), 15 pa se jih je bolj slabo odrezalo. Slaba finančna naložba v film… no, to pa je nekaj, kar glavni možje v Hollywoodu najbolj sovražijo. Ni čudno, da tako opletajo z jeziki.

 

Foto: Hollywood Reporter, Los Angeles Times, People, The Daily Beast, Yahoo

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam