fbpx

Zakaj je Anna Wintour vedno v istih čevljih?

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran, Znani

Ste se spraševali tudi vi?

Pred dnevi smo pisali o najbolj vplivni urednici revije Vogue, ki ne mara črne barve, danes pa se bomo osredotočili na njeno obutev. Ste vedeli, da že več kot dve desetletji slavna Anna Wintour nosi enake čevlje? Seveda, to niso stari znošeni sandali, ampak petke, ki jih samo za njo vsako sezono, izdela slavni Manolo Blahnik.

anna-wintour-green-top-reuter

Enostavni sandali, ki so narejeni po odtisu njene noge, so izdelani iz usnja v barvi kože. »Nude« čevlji z nizko peto se popolnoma prilegajo nogam, saj je Manolo iz lesa izdelal njeno stopalo, okoli katerega je narejen čevelj. Nič čudnega, da se kraljica stila vedno znova vrača k isti izbiri.

anna-wintour-vogue-street-style-a-love-is-blind-man-repeller anna-wintour-front-row-dior-show anna-wintour anna9 anna-8 anna-3

Annini čevlji pa imajo tri različice z zelo majhnimi razlikami. AW sandali, kot jih je v njeno čast poimenoval oblikovalec Blahnik, imajo enkrat ožje drugič širše trakove, nižjo oziroma višjo peto ali pa trak okoli gležnja oziroma samo okoli pete. Za navadne smrtnika pa niso v prodaji.

aw-sandali

Manolo pa je ob priliki dejal:

“Nikoli ne komentiram, koliko čevljev naroči stranka, ampak Anna ima rada svoje čevljem, kot vse ostalo v njeni garderobni omari, kjer je vse popolno ob vsakem trenutku. Ima pa tudi fantastične noge, njena stopala pa so vedno popolno negovana in urejena.”

manolo_blahnik_documentary_in_works-457553cacf36f866b3068e0adb41e390

Manolo Blahnik

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam