fbpx

Zakaj je Gwyneth Paltrow tako nepriljubljena?

Lifestyle, Novice, slider

Igralka o razlogih, zakaj je v medijih tako nepriljubljena.

Pred kratkim je Gwyneth Paltrow v intervjuju za revijo The Edit odgovorila na večno vprašanje, zakaj s strani medijev vedno prejema negativne komentarje.
Igralka in ustanoviteljica prestižnega lifestyle portala Goop je prepričana, da je prav njena blagovna znamka razlog nenehnih kritik.

»Ljudi ni motilo, ko sem bila igralka, z Goop-om pa so se začele pojavljati komentarji in pripombe, naj se rajši držim tistega,kar znam. Ženske so tako ali tako bolj izpostavljene kritiziranju, sploh če so uspešne in privlačne. Ne rečem, da sem privlačna, v mislih imam, ko drugi mislijo, da se počutite privlačno,«

je povedala.

 

Ob tej priložnosti se je dotaknila tudi ločitve s Chrisom Martinom in pojasnila, da so za njun dober odnos v največji meri odgovorni otroci. Par je namreč svoj razhod spremenil v nekaj pozitivnega in postavil svoja otroka na prvo mesto.

»Nikoli ne krivim drugih oseb in prevzemam vso krivdo nase. Kaj, če bi vso umazano perilo dali na stran in postavili otroka na prvo mesto? Spomnim se vseh lepih lastnosti, ki jim imam rada pri svojem nekdanjem možu in poskušam ohranjati prijateljstvo. Stvari, ki sem jih morala premestiti za dosego tega cilja, so bile najtežje v mojem življenju.«

je pojasnila.

 

Foto: The Edit


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam