fbpx

Zakaj je Kendall Jenner manjkala na večini modnih revij na tednih mode?

Moda, Novice, slider, Znani

London, Milano in Pariz brez manekenke številka ena.

Mnogo ljudi iz sveta mode je zaskrbljenih zaradi odsotnosti trenutno manekenke številka 1, Kendall Jenner na glavnih Tednih mode v Londonu, Milanu in Parizu, zato so se že pojavila vprašanja o razlogih njenega »dopusta«.

Tedna mode v Londonu in Milanu sta prišla in odšla brez kakršne medijske omembe Kendall, ki je izpustila vse glavne modne revije. Prepričani smo bili, da jo bomo videli vsaj na pariški reviji modne hiše Balenciaga, pa smo v prvi vrsti videli le »starejši« del klana Kardashian – Jenner, Kim, Kourtney in Kris.

kim-kardashian-2-e1475424524494

Kendall je na newyorškem Tednu mode nastopala na štirih velikih revijah: Marc Jacobs, Ralph Lauren, Michael Kors in Alexander Wang. Za primerjavo vzemimo kar njeno najboljšo prijateljico Gigi Hadid, ki je sodelovala še na dodatnih osmih revijah več kot Kendall.

V želji po odgovoru na zastavljeno vprašanje, kaj se to sezono dogaja s Kendall, smo se odločili, da preverimo njene aktivnosti na družbenih omrežjih. Zelo hitro smo ugotovili, da je bila v času, ko se je začel pariški Teden mode, Kendall še vedno v New Yorku.

voting is cute || rtvote.com/Kendall

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on


Njena odločitev, da izpusti večino revij v sklopu evropskega meseca mode je lahko tudi posledica ekskluzivnega sodelovanja z modnima hišama Chanel in Givenchy ali pa je preprosto samo želja po odmoru po napornih newyorških revijah.
Kendall se uradno na namigovanja še ni odzvala, pojavila pa se je na Givenchyjevi modni reviji, tako da jo lahko pričakujemo tudi na Chanelovi.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam