fbpx

Zakaj je Meghan Markle postala v javnosti še bolj priljubljena?

Znani

Meghan Markle je v soboto na paradi ob kraljičinem rojstnem dnevu v svet poslala dve močni sporočili.

Medtem ko je blestela v modrem outfitu, so lahko vsi opazili, da jo dober mesec po produ, rodila je namreč 6. maja, še vedno krasijo nosečniški kilogrami. Prav nič nenavadnega in čisto naravno, a ne za zvezdnice njenega kova, ki se takoj po porodu obkrožijo z osebnimi trenerji in kuharji ter že v nekaj tednih po porodu blestijo v svoji stari postavi.

Meghan je s tem dokazala, da se je v zadnjem času res posvečala le materinstvu, zaradi katerega kar žari, in da popolna postava trenutno ni njena prioriteta, s tem pa se je ljudem samo še bolj prikupila.

Poznavalci pa pravijo, da je Meghan z udeležbo na paradi v svet poslala tudi močno politično sporočilo. V tednu, ko se je v Veliki Britaniji na uradnem obisku mudil ameriški predsednik Donald Trump, se Meghan uradnih dogodkov v sklopu obiska ni udeležila. Razlog naj bi bil porodniški dopust, a očitno Meghan ni bilo težko narediti izjeme za kraljico in to le dva dni po predsedniškem obisku.

Trumpa mediji (spet) postavili na laž

Naj spomnimo, da je Trump pred obiskom Velike Britanije dal intervju za The Sun, v katerem ga je novinar opomnil, da Meghan Markle ni njegova podpornica in da je izjavila, da se bo preselila v Kanado, če bo na predsedniških volitvah zmagal. Kaj je odgovoril Donald Trump, pa si oglejte tu.

Vir: zurnal24.si Foto: Profimedia za zurnal24.s


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam