fbpx

Zakaj je Meghan v središču kadrov v dokumentarcu o kraljici, Kate pa ne?

Znani

Meghan, vse bolj priljubljena članica britanske kraljeve družine, se v novem filmu o kraljici Elizabeti II. ves čas obrača proti kameri in je veliko bolj prisotna v kadrih kot Kate Middleton.

V najavi novega dokumentarca o Kraljici Elizabeti II. z naslovom ‘Queen of the World’ je imela javnost priložnost videti samo Njeno visočanstvo, obenem pa še princa Harryja, princa Williama in Meghan Markle. Ampak, zakaj manjka Kate Middleton?

Poleg tega, da je ni v najavni špici, se vojvodinja kambriška komaj kaj pojavi v novem dokumentarcu, je za revijo People povedal vir iz Buckinghamske palače, vendar pa za to dejstvo ni kriv kakšen spor ali nestrinjanje z Njenim visočanstvom, monarhinjo britanskega dvora.

Razlog, da tako malo vidimo Kate v novem dokumentarcu, je ta, da je bila v času snemanja vojvodinja kambriška na šestmesečnem porodniškem dopustu, ki še vedno traja, odkar je Kate 23. aprila letos rodila tretjega otroka, princa Louisa.

To pa še ne pomeni, da je vojvodinja kambriška povsem izključena iz dokumentarca: pojavi se v nekaj kadrih z dogodkov, ki se jih je udeležila v času porodniškega dopusta, denimo na poroki princa Harryja in Meghan Markle 19. maja letos, vseeno pa tedaj ni dajala nobenih izjav za javnost, niti intervjujev, piše Harper’s Bazaar.

Kate Middleton s hčerko Charlotte

V dokumentarcu lahko vidimo njeno svakinjo Meghan, vse bolj in bolj priljubljeno članico britanske kraljeve družine, kako se v novem filmu o kraljici Elizabeti II. ves čas obrača proti kameri in jo je povsod polno ter je veliko bolj prisotna v kadrih od Kate Middleton.

S takimi fotografijami želijo mediji prikazati domnevno ‘tekmovalnost’ med vojvodinjama – ki je v resnici ni!

V najavi dokumentarca pa smo lahko tudi videli, kako se je Meghan odzvala, ko je prvič zagledala svojo poročno obleko. Roko na srce, ne glede na poročanje rumenih tabloidov, pred prihodom Meghan na dvor je bila Kate Middleton tako rekoč v vseh medijih ‘novica dneva’.

Lahko verjamete, da je Kate odleglo, da so zdaj vse oči uprte v Meghan, namesto vanjo!

Te vloge se je sčasoma ne le malce zasitila, ampak je po našem mnenju še vesela, da je njena mlada svakinja, vojvodinja suseška in žena princa Harryja tako priljubljena. Končno ima malo miru in se lahko posveti tudi svojemu Williamu in njunim trem otrokom!

 

D. S.

Foto: People, Pinterest, WikiMedia, Hot World Report, Closer Weekly


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam