fbpx

Zakaj je smeh tako pomemben?

Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Včasih jemljemo nasmeh kot enostavno dejanje, kot nekaj samoumevnega. Pa vendar je nasmeh veliko ve, kot linija …

Nasmeh lahko naredi veliko spremembo. En samcat nasmeh ima moč, da omili stres, vas pomiri, naredi privlačnejše. Z nasmehom nekomu polepšate dan in verjeli ali ne, smeh pravzaprav vodi do sreče.

Sprostite stres in se pomirite

Stres je nevaren za vaše zdravje! Ko pustite, da stres dlje časa vpliva na vaše življenje in ne naredite ničesar, da bi to preprečili, ste na dobri poti, da vas bo enkrat zlomilo. Okrevanje pa običajno traja kar dolgo. In zdravilo je: smeh, najcenejše in najhitrejše. Ko čutite, da vas prevzema stres, si vzemite nekaj minut zase, globoko vdihnite, izdihnite in se nasmejite. Vedno obstaja razlog, da se nasmejete. Vedno!

Spremenite gube v nasmeh

Mrkih obrazov ne gledamo radi, zato je nasmeh prijetna in vedno dobrodošla gesta. Kdo ve, v kaj lahko vodi en sam nasmeh. Poskusite. En sam nasmeh je vse, kar potrebujete.

Če drži, da smeh združuje ljudi, jih tudi povezuje, saj se z leti na obrazu pojavijo tudi smejalne (ali starostne) gubice. Prepričani smo, da so le-te zelo simpatične in so odraz zadovoljne in nasmejane ženske. S staranjem kože boste torej potrebovali tudi najboljšo nego proti globokim gubam in izgubi čvrstosti. Vichy ima za vas učinkovito nego proti vsem znakom staranja, z učinkom liftinga in biološkim delovanjem. Linija izdelkov Liftactiv Supreme deluje že čez nekaj trenutkov po nanosu, saj zgladi drobne linije in gube ter na splošno pomlajuje kožo.

Učinki linije izdelkov Liftactiv Supreme:

 • pomlajuje kožo in ji daje energijo
 • neguje in vlaži kožo
 • gladi gube in učvrsti kožo
 • preprečuje izsušitev kože,
 • poenoti polt.

vichy_dailycare_nm-liftactiv-supreme

Z redno uporabo je sprememba vidna že po 4 dneh, vi pa jo boste lahko brezplačno preizkusili! Z izpolnjenim obrazcem na koncu članka, vam bomo vzorček poslali domov!

Privlačnost

»Nasmeh je najlepša stvar, ki jo lahko nosite.«

Neznani avtor

Ne glede na to, ali ste ženska ali moški, je nasmeh vse, kar potrebujete, da dopolnite svojo lepoto!

Se strinjate, da nič ni bolj privlačno kot človek z nasmehom. Poleg tega nasmejan človek izraža pozitivnost in daje občutek, da je njegova družba nadvse prijetna.

smiling-woman

#SMILENOTWRINKLE

Bodite »sonce«

Dejstvo: smeh je nalezljiv. Prav vsak izmed nas bije svoje bitke. Včasih je dovolj že samo nasmeh, da človek začuti, da bo vse v redu. Včasih je nasmeh neznancu nekaj najlepšega kar mu lahko podarite in polepšate njegov dan. Nasmeh prodajalki je včasih zanjo neprecenljiv. Nasmeh nam da občutek varnosti, vrednosti in da je nekomu mar za nas.

Sreča

Po mnenju strokovnjakov, smeh povzroči srečo. Je naravno, da se smejemo samo, kadar smo srečni in smo mrki, kadar smo jezni ali žalostni? Kaj, če bi se smejali bolj pogosto?

Včasih jemljemo nasmeh kot enostavno dejanje, kot nekaj samoumevnega. Pa vendar je nasmeh veliko več, kot linija, ki se nariše na našem obraz, ko smo srečni. Tudi, ko je hudo, se spomnite na lepe trenutke in si narišite nasmeh na obraz!

Narišite nasmeh na svoj obraz in si naročite svoj brezplačni vzorček dnevne nege Liftactiv Supreme!

  NAROČITE BREZPLAČNI VZORČEK DNEVNE NEGE LIFTACTIV SUPREME

  Izpolnite želene podatke in na dom boste prejeli brezplačni vzorček dnevne nege Liftactiv Supreme!

  Ime

  Priimek

  Ulica

  Poštna številka in pošta:

  E-naslov

  Z oddajo obrazca se strinjam s splošnimi pogoji in pravili sodelovanja in brezplačni vzorec želim prejeti po pošti.

  Foto: Vichy PR


  Naročite se na e-novice


  Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

  Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

  Sledite nam