fbpx

Zakaj Kate Middleton nikoli ne nosi laka za nohte v javnosti?

Lepota, Ličenje, Lifestyle, Nega telesa, Novice, slider, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

No, če jih že nalakira, potem je to prozoren, skorajda neviden lak, opaznih barv pa na mladi vojvodinji ne bomo videli.

Kate Middleton, žena britanskega princa Williama, javnost osvaja s svojim prefinjenim modnim okusom, pa tudi z nežnim, skoraj neopaznim in decentnim ličenjem. Njen make up je naraven, nevpadljiv. Tako, kot pravzaprav od mlade vojvodinje tudi zahteva britanski dvor.

Verjeli ali ne, tudi v letu 2017 še vedno v britanski kraljevi družini okoli nekaterih stvari vladajo trdna pravila. Ne poznamo sicer osebno vsebine kozmetične torbice mlade vojvodinje, toda nekaj je gotovo: kambriška vojvodinja nosi samo prozorne, nežne lake na nohtih, ali pa je celo brez njega, kadar se pojavlja v javnosti.

Kate se mora namreč držati pravil britanskega dvora, ki jih je sestavila še kraljica Elizabeta II., v pravilih pa piše, da je članicam kraljeve družine prepovedano nositi žive barve laka za nohte, v poštev pridejo samo prozorni.

Prav zato ljubljenka britanskega občestva in na sploh svetovne javnosti uporablja samo nude oziroma prozorne odtenke, njen najljubši pa je, kot je razkrila v nekem intervjuju, odtenek, ki se imenuje Baletni copatki (Ballet Slippers) znamke Essie. Ta se z lahkoto prilagodi vsem dnevnim in večernim kombinacijam, ki jih nosi mlada vojvodinja. No, zanimivo je, da isti odtenek laka za nohte uporablja tudi sama kraljica Elizabeta II.

 

Foto: Getty images, Elle, Pinterest, Refinery29


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam