fbpx

Zakaj na božični čestitki Kardashianovih manjkajo moški?

Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Prvič, odkar je najbolj znana ‘resničnostna družina’ začela z objavo prazničnih božično-novoletnih voščilnic, na njej ni odraslega moškega člana, prav tako pa manjkata Kendall in Kris Jenner.

Najprej je resničnostni klan Kardashian/Jenner napovedal, da letos za razliko od drugih let ne bo posnel božične čestitke, s čimer je oboževalce svojega resničnostnega šova Keeping Up With The Kardashians razžalostil, drugi pa so ob novici samo skomignili z rameni.

Na ‘sveti večer’ pred Božičem pa smo le dočakali zdaj že tradicionalno čestitko Kim Kardashian West in njene družine. Toda, v okrnjeni zasedbi! In zakaj so nekateri člani družine – skorajda pol družine, pravzaprav – na fotografiji manjkali?

Toda, prvič, odkar je najbolj znana ‘resničnostna družina’ začela z objavo prazničnih božično-novoletnih voščilnic, na njej ni niti enega odraslega moškega člana, na sliki pa manjkata tudi Kendall in Kris Jenner. Voščilnicam iz minulih let je bilo skupno le eno: izbor tematike oziroma belega prazničnega ozadja in oblačil. Le zakaj je manjkalo tokrat skoraj pol družine?

To božično voščilnico so Kardashianovi in Jennerjevi posneli denimo leta 2012

Na sliki so letos namreč le sestre Kardashian/Jenner, 34-letna Khloe s hčerko True Thompson, 39-letna Kourtney z Masonom Disickom, Penelope Scotland Disick in Reignom Astonom Disickom, 21-letna Kylie s hčerko Stormi Webster in 38-letna Kim s sinom Saintom Westom in hčerkama North West ter Chicago West.

Leta 2010 je bila božična čestitka svetu videti takole

Resničnostna zvezdnica Kim K. West je pojasnila misterij izginulih:

“Letos smo  do zadnje minute čakali, preden smo se lotili ustvarjanja voščilnice. Ves čas smo prestavljali termin fotografiranja, zato je bil na koncu ta dogovorjen prav takrat, ko je bil moj mož odsoten zaradi službenih obveznosti. Tudi Kendall in mama sta imeli v času snemanja sestanek, drugi člani prav tako. Zato je ta posnetek pač najboljše, kar smo lahko letos ponudili svojim oboževalcem. Toliko nas je, kot je bilo sploh mogoče! Naša družina želi vašim družinam vesel božič!”

Tako je Kim zapisala pod fotografijo, ki jo je delila na svojem Instagramu ter razodela, zakaj tokrat manjkajo nekateri družinski člani in moški partnerji.

Foto: Daily Mail, Instagram, Nexter.org


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam