Zakaj obožujemo obutev na špico?

21. maj 2024

Zakaj obožujemo obutev na špico?

21. maj 2024
Foto: Mass
Zakaj obožujemo obutev na špico?

Zakaj obožujemo obutev na špico?

21. maj 2024
Foto: Mass

Balerinke in polsandali s špičasto konico so letos v središču pozornosti, saj ta trend obutve v modo prinaša šik preobrat.

Tradicionalno za simbol elegance in sofisticiranosti veljajo salonarji s špičasto konico, a letos povsem enakovredno mesto v elegantnih stajlingih zavezamajo tudi špičaste balerinke in polsandali.

Na mass.si so v kolekcijah ženske obutve za pomlad in poletje prav ti modeli čevljev v središču pozornosti in so priljubljena izbira za stajlinge za toplejše dni. Obutev s špičasto konico letos doživlja pravi “bum” in takšna popularnost nikakor ni naključje.

Vsakemu outfitu dodajo subtilno ostrino in sofisticiranost, lahko jih kombiniramo z vsemi stili oblačil, od kavbojk do elegantnih oblek, špičaste balerinke in polsandale pa lahko obujemo tudi za vse vrste priložnosti.

Popolne so za v službo, popoldanske opravke in večerne dogodke. Zato torej ni čudno, da so postale eden najbolj iskanih modnih kosov te sezone.

Balerinke in polsandali v živalskih vzorcih

Živalski vzorci so vedno priljubljeni in moderni, tudi pri obutvi, letos pa so s špičasto obliko balerink in polsandalov dobili povsem novo dimenzijo. Ti čevlji na zelo enostaven in učinkovit način združujejo pridih drznosti z eleganco. Odlično se ujemajo s črnimi oblekami in oblačili v nevtralnih tonih, kjer so osrednji del stajlinga.

Srebrna in zlata za razkošen videz

Metalik barve obutve v modne kombinacije prinašajo futurističen in razkošen videz. Špičaste balerinke in polsandali v zlati, srebrni ali “rose gold” barvi se prilegajo vsem barvam oblačil, še posebej odlično se ujemajo s še enim letošnjim vročim trendom, belimi kavbojkami.

Te čevlje lahko obujemo tudi za elegantnejše priložnosti, so idealne za popestritev minimalističnih oblačil in dodajo piko na i vsaki dnevni ali večerni garderobi.

Špičaste Mary Jane balerinke

Nedvomno so balerinke v slogu Mary Jane obutve tiste, ki vsakemu modnemu stajlingu dodajo čar. Značilni pašček čez nart jih naredi ljubke in hkrati zelo ženstvene.

Špičaste različice tega stila pa obutvi dodajo še sodoben in sofisticiran pridih. Lakaste Mary Jane balerinke v spomladanske in poletne garderobe prinašajo preplet igrivosti in elegance, zaradi česar so odlična izbira za različne priložnosti, za katere želimo našim oblačilom dodati ženstven, a prefinjen element.

Naročnik oglasa je MASS d.o.o.

Style. Več novic