Zakaj so ženskam všeč starejši moški?

26. november 2015

Zakaj so ženskam všeč starejši moški?

26. november 2015

Starejši moški so svoje drame že preživeli, zato je njihova mera tolerance do dramskih vložkov nizka.

Nič neobičajnega ni videti mlajšo žensko v vezi s starejšim moškim in verjetno ni ženske, ki v določenem obdobju ni pomislila, kako bi bilo v odnosu s starejšim, izkušenim partnerjem, ki ve kaj želi v življenju.

gentelman

Obstajajo znanstveno dokazana dejstva v korist odnosu s starejšim moškim.

Ženska je v središču

Ne gre le za geste kavalirja, ki očarajo žensko. Roko na srce, vsaki ugaja vloga dame. Glavni razlog naj bi bil v odnosu moškega do ženske v postelji, saj kot pravijo strokovnjaki, večina moških šele v zrelejših letih spozna kako zadovoljiti žensko.

So bolj stabilni

Na več področjih namreč. Starejši moški so doživeli že marsikaj, zato so lahko mlajše ženske ob njih varnejše, da želijo resno vezo. Prav tako so zrelejši pri vzdrževanju dobrega odnosa, financ, lažje oproščajo in se ne posvečajo nepomembnim stvarem.

So bolj samozavestni

Na mnenja drugih se požvižgajo in redko kdaj naredijo nekaj samo zato, da bi zadovoljili druge. Prav tako se lažje in brez zadržkov vključujejo v družbo.

So zrelejši

Zrelost sicer ni stvar let, verjetneje pa je, da je to vrlina starejših moških, če odmislimo izjeme, ki pridejo v puberteto šele pri 60. letih. Obstaja majhna verjetnost, da bi vas z neslano šalo osramotil moški pri 50-ih ali pa se spustil v tekmovanje v pitju piva.

Učili so se na svojih napakah

Mlajši moški pogosteje ponavljajo isto napako in ko le- to dojamejo, so že zrelejši. Taki moški so že občutili posledice svojih napak, zato so previdnejši in reagirajo premišljeno. Po navadi so tudi modrejši, kar je absolutno privlačno.  Se strinjate?

gentelman2

Vedo kaj želijo

Ne gre samo za dogajanje med rjuhami. Neodločen moški ni ravno privlačen, odločen in orientiran, pa še kako.

Ne marajo drame

Starejši moški so svoje drame že preživeli, zato je njihova mera tolerance do “dramskih vložkov” nizka. Ob takem moškem se tudi ženska spremeni v zrelejšo osebo, ki ne odobrava nezrelih zdrah.

In…starejši moški so videti odlično

Ozrite se okoli sebe.

gent4

In še beseda v zagovor mlajšim moškim, da ne bo slišati, da so le starejši pravi moški. Prav tako je med mlajšimi veliko takšnih, ki jih odlikujejo vse zgoraj naštete vrline in še kakšna več, ter med starejšimi veliko takšnih, ki po zrelosti še niso dosegli svojih let.

Vsaka pa izbira po svojem okusu … in še dobro da so le- ti različni.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

Style. Več novic