fbpx

Zakaj sta Gwyneth Paltrow in Brad Falchuk zasenčila J.Lo in Alexa Rodrigueza?

Znani

V ujemajočih se oblačilih in kombinaciji sivih odtenkov sta mladoporočenca upravičeno posegla po nazivu najlepše stiliranega ‘it’ para.

Znana igralka Gwyneth Paltrow in njen mož Brad Falchuk, ki v filmskih krogih prav tako ni neznano ime, sta v začetku decembra prisostvovala slovesnosti, ko je njun skupni prijatelj, znameniti producent Ryan Murphy, dobil svojo zvezdo na Pločniku slavnih v Hollywoodu.

S to fotografijo, ki je zaokrožila po medijih, je okusno oblečeni zvezdniški parček le še utrdil prepričanje, da sta slogovno in modno prevzela prestol tako imenovanih ‘it parov’ in zasenčila celo Jennifer Lopez in njenega Alexa Rodrigueza. Prav TV mogul Ryan Murphy pa je tisti človek, ki je zaslužen za to, da sta se Gwinnie in Brad sploh zbližala, spoznala sta se namreč, ko je igralka gostovala v TV seriji Glee, ki jo je skupaj z Ryanom pomagal ustvariti prav Brad Falchuk.

Ryan Murphy, Gyneth in Brad

Igralka, ki ima tudi nadvse uspešno spletno stran/blog z življenjskimi nasveti Goop, dobesedno žari, odkar se je aprila letos poročila s producentom, od njega pa se skorajda ne loči niti za trenutek. Za dogodek na Hollywood Walk of Fame sta sveža zakonca izbrala nadvse usklajene outfite in zato požela pohvale modnih kritikov.

Brad Falchuk je izbral temno sive hlače in telovnik v podobnem odtenku, izpod katerega je kukala bela srajca, zgornji del pa je poudaril s svetlo sivim suknjičem, v katerem je bil videti sproščeno in sodobno obenem. 46-letna lepotica je svojemu izbrancu sledila z vrhunsko krojenim sivim kostimom, ki nosi podpis Toma Forda, slednji je njen dober prijatelj.

Dobitnica oskarja je volneni suknjič skombinirala z na korenček ozko krojenimi hlačami in jih nadgradila s salonarji z vrtoglavo visoko peto. Njena elegantna kombinacija se je čudovito ujemala z Bradovo sproščeno obleko.

In čeprav je strani tabloidov večino leta zasedal slavni par J. Lo in Alex Rodriguez, ki sta kar naprej privabljala poglede s svojim trendovskim in luksuznim videzom, so ob teh fotografijah pisci o modi in lifestyleu že napovedali, da je na obzorju nov slogovno usklajeni par, o katerem bomo še veliko slišali.

Se sprašujete, zakaj? Zato, ker sta Gwyneth Paltrow in Brad Falchuk na fotografijah videti tako naravna, nevsiljiva, nepretencioznosta, da jima sploh ni treba igrati popolnosti, pač pasta videti sproščena in lepa, kakršna sta v resnici. Seveda pa je treba dodati, da sveža zaljubljenost prav vsakogar le še polepša!

D. S.

Foto: PageSix, Yahoo!, Pinterest, Radar Online, Just Jared


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam