fbpx

Zakaj varajo poročene ženske?

Odnosi

Dobro vedo, kaj si želijo, pa čeprav tega ne priznajo. Ne iščejo ljubezni »do konca« svojega življenja in tudi v pravljice in princa na belem konju že davno ne verjamejo več.

Poročene ženske si želijo moškega, ki jih bo seksualno izpopolnil, moškega ob katerem bo lahko izživela vse svoje fantazije in ob katerem se bo počutila privlačno.  Seveda to ne velja za vse poročene ženske, saj verjamemo, da mnoge vse to doživijo s svojim možem.

Preberite razloge, zaradi katerih poročene ženske največkrat skočijo čez plot.

1. Neustavljiva privlačnost

Verjamemo, da obstaja tista »kemija«, ki se zgodi med dvema. Veliko žensk v zakonu potoži, da se ob svojem možu ne počuti več privlačno. Nato pa se pojavi nekdo, ki vse to spet prebudi, in ne gre za perverznost in vulgarnost, preprosto za moškega, ki zna očarati žensko, ki ji manjka tovrstne pozornosti. Če v njej prebudi skrite občutke ter jo pripravi do tega, da razmišlja o njem kot spolnem partnerju, obstaja veliko možnosti, da bo varala.

2. Ko moški doseže, da se počuti lepo

Kot že omenjeno, veliko žensk potoži, da se po določenem času v zvezi počuti samoumevno, mož/partner misli, da je edini moški, za katerega gori njeno srce, zato se tudi ne trudi več s komplimenti in pozornostjo.

Še posebej občutljiva vrsta so tiste, ki so rodile pred kratkim in so še vedno negotove glede svojega telesa, nato pa se pojavi nekdo, ki ji zasuje s kupom komplimentov … Ostanek zgodbe pa poznate.

V razmislek: Moški, ne prenehajte občudovati svojih žena, ženske pa sprejmite sebe in svoje telo, pa čeprav se je spremenilo.

3. Diskretnost

»Tretja oseba« v zakonu ne izgubi ničesar, ženska pa na kocko postavi vse. Če ji moški ponudi resno zvezo, se z njim ne bo zapletla.

Prevara ima svoja pravila, razmišljanje o vročih orgazmih z nekom je dovolj, da se bo ženska spustila v prepovedano afero.

Foto: Giphy


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam