fbpx

Zakaj ženske ljubimo čevlje?

Moda, Novice, Prva stran

Saj poznate zgodbo o Pepelki …

Ženske obožujemo čevlje! Pika. Rade jih imamo, skrbimo za njih in vedno si želimo nov par. Ker takšnih pa v omari še nimamo. Statistika pravi, da ima povprečna ženska v lasti 20 parov čevljev. Sama sem ponosna lastnica več kot 120 parov in za prav vsakega točno vem, kje sem ga kupila in zakaj. Največkat je bil razlog enostaven; zato, ker so mi všeč. Koga briga, ali jih potrebujem ali ne 🙂

marilyn-monroe-quotes_03

Najverjetneje bi lahko vsaka izmed nas preživela s samo enim parom čevljev, ampak v tem primeru bi en del moje osebnosti »umrl«. Vsaj tako pravijo raziskave, ki so jih naredili psihologi, ki so raziskovali žensko obsesijo s čevlji.

9

Ko obujete visoke pete se spremeni vaša drža telesa. Instantno ste videti višje, imate lepše, daljše in bolj vitke noge. Znanstveniki pravijo, da to lahko posledično vpliva na vaš občutek samozavesti. Tudi če ste oblečene v navaden jeans in majico, prave petke popolnoma spremenijo vaš outfit. Saj poznate zgodbo o Pepelki. Iz razcapane dekle se je s popolnim parom čevljev spremnila v princeso. Tako da kar naprej… iščite svoj par popolnih čevljev. Lahko da vam spremenili življenje.

15

14

The Camel Coat with Tee White or Destroyed Blue Skinny and Nude Heels Pumps by Johanna Olsson

4

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam