fbpx

Zakaj ženske padajo na poročene moške?

Odnosi

Ste se že kdaj zaljubile v poročenega moškega?

Strokovnjaki trdijo, da imajo poročeni moški »tisto nekaj«, kar jih dela privlačne pri samskih ženskah. Seveda ne govorimo samo o fizični privlačnosti, ampak o določenih karakteristikah, zaradi katerih ženske, čeprav vedo, da to ni prav, pogosto padejo na moške, ki so poročeni, ali v resni zvezi z drugo osebo.

Preverili smo, zakaj so vezani moški najbolj privlačni.

Ne bojijo se pokazati čustev

Ni lahko najti moškega, ki bo z vami tako odprt in iskren, da ne bi pokazal svojih pravih čustev. Ženske so velikokrat prepričane, da si zakonci ali dolgoletni partnerji med seboj stvari ne skrivajo, niti svojih čustev, kar se jim zdi še posebno privlačno.

Pripravljeni so za resno zvezo

Samskim ženskam, ki so v iskanju resnega partnerja naletele na cel kup moških za eno noč, so poročeni moški privlačni prav zaradi dejstva, da so se pripravljeni vezati za ljubljeno osebo do konca svojega življenja.

Sprejemajo odgovornost

Čeprav zakonska zveza ne pomeni nujno odgovornosti, so statistični podatki na strani moških, ki so izrekli usodni da. Mnoge raziskave so potrdile, da je večina poročenih moških zaposlenih in zelo odgovornih, ko je v igri družina. Čeprav so seveda izjeme, je ta lastnost ženskam zelo privlačna.

 

Foto: Instagram/ @chloeknows


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam