fbpx

Zakaj zvezdnice na rdeči preprogi vedno nosijo prevelike čevlje?

Moda, Novice, slider

Skrivnost razkrita!

Morda ste že večkrat na fotografijah zvezdnic na rdečih preprogah opazili, da se zdijo njihove prelepi  in pregrešno dragi čevlji vedno številko ali dve preveliki? Zakaj le? Stilistke v Hollywoodu verjetno pač znajo šteti in meriti. Gre morda za nov modni trend?

Med zvezdnicami namreč pojav prevelikih ali preširokih čevljev s peto namreč ni tako zelo redek, saj tako preprečijo, da bi jim stopala zatekla. Na dogodkih morajo veliko ur preživeti v visokih petah, kar pa vemo, je boleče in naporno za stopala. Včasih gre za cele noči stanja in plesa, zato bi njihova stopala zagotovo zatekla.

Z namenom, da se izognejo kroničnim vnetjem stopal, utrujenosti in bolečini, nosijo čevlje, ki so številko večji. Preveliki čevlji tako ne tiščijo prstov in puščajo prostor, vprašanje pa je, kako lahko v njih hodijo?

Stilisti v številko prevelike čevlje vstavijo silikonske podložke, da lahko zvezdnice kljub temu hodijo v petkah. Ta enostaven, a klasičen, trik stilisti uporabljajo že leta, saj čevlji ostanejo na nogi, hkrati pa stopala ne obremenjujejo in tiščijo. Pogosto uporabljajo obojestranski lepilni trak, tako pri čevljih kot pri zakrivanju oprsja.

Nič žuljev in bolečin, torej! Ta preprost trik lahko tudi same uporabite doma in se tako odrešite žuljev. 

Vir fotografij: BrightSide


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam