Zakonca Beckham spet dokazala, da se znata šaliti na svoj račun

01. februar 2024

Zakonca Beckham spet dokazala, da se znata šaliti na svoj račun

01. februar 2024

Viralni pogovor iz dokumentarca sta zdaj izkoristila v komercialne namene in spet nasmejala.

Ko je oktobra na Netflix prišla dokumentarna serija o življenju Davida Beckhama, je gledalce še posebej nasmejal izsek, v katerem Victoria pripoveduje, da prihaja iz delavske družine, David pa jo prekine in opozori, naj bo iskrena in pove, da je njen oče v tistem času vozil Rolls-Roycea, v katerem jo je tudi vozil v šolo.

Zdaj pa sta slavna zakonca izkoristila viralni trenutek in za ponudnika Uber Eats posnela rimejk, ki se bo predvajal na letošnjem Super Bowlu (finale ameriškega nogometa), 11. februarja.

V njem pojasnita da bosta nastopila v “manjšem oglasu” za “velik” športni dogodek, pri čemer ne gre zgolj za “manjši” oglas in tudi izraz “veliki” dogodek je podcenjen.

Oglasi na Super Bowlu so namreč eni najdražjih, saj so vsote, ki jih podjetja namenjajo za predvajanje njihovega oglasa, astronomske, Super Bowl pa je za Severnoameričane najpomembnejši dogodek leta.

Victoria v videoposnetku nosi tudi majico z napisom My Dad Had A Rolls-Royce, ki jih je skreirala po viralnem posnetku iz dokumentarca. Cena ene majice je 150 dolarjev, a je že razprodana.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic