fbpx

“Zaljubila sem se v srednješolca!” (ISKRENA IZPOVED)

Odnosi

Ah, ta razlika v letih. Kljub temu, da živimo (vsaj tako mislimo) v odprti in napredni družbi, so starostne razlike med partnerjema večni kamen spotike. Še posebej, če je ženska starejša.

To skrbi tudi eno izmed naših mlajših bralk, ki je svoje težave opisala tako:

“Spoznala sem fanta, starega 17, s katerim sva se zelo ‘poštekala’ . Sama sem stara 21. Najprej sem odrivala misel, da mi je vseč, ker je vseeno razlika ze takoj sekala ven. Pa ne glede intelektualnega nivoja, ampak tako, po družbenih merilih. Torej on srednješolec, jaz že študentka..

17-21, ma slabo se sliši. Po družbenih merilih totalno neprimerno. Naj povem, da sicer ponavadi raje pogledam za enako starimi ali celo starejšimi, v tem primeru pa je nekaj med nama kliknilo in sedaj vem, da sem se zatreskala. Najhuje je, da je razlika večinoma res samo v glavi, oziroma zaradi pritiska družbe, razumeva se namreč kot da sva na istem mentalnem nivoju, pa nevem zdaj, a se to poskušam prepričati ali je fant res tako zrel. Še sama sem čisto zmedena.
Tudi privlačnost je. Se počutim kot ena nadlegovalka mladoletnih, ampak si ne morem pomagat. Aja, nisva si še nič povedala, da sva si všeč, ampak ko čutiš čutiš, in vem da je obojestransko. Povedala sem le eni prijateljici, ki se je takoj začela malce norčevati, pa tudi jaz nisem bila čisto iskrena: v obrambi sem takoj rekla, da je le simpatičen, ampak da se zavedam da ne more nič bit.

Strah me je začeti kaj resnega, da ne bi vsi okoli obrekovali. Pa tudi strah me je da sem se zmotila, in fant ni zares dozorel, torej da bo to le nekaj kratkega, ker imam vseeno v mislih, da je on v letih, ko se ful žura, spoznava nove ljudi in mora marsikaj še izživeti. In da so verjetno punce njegovih let ali kakšna mlajša trenutno bolj zanimive. Sami pa se mi ne da več le igračkati in imeti avanture.

V glavnem, dajte iskreno komenterirati, brez filtra. A je totalno bolno? Raje kar takoj izbijem z glave? Ne vem več kaj bi sama s sabo in nikomur od bližnjih ne upam povedati, ker me je preprosto sram.

Kaj so ji svetovali bralci, pa si preberite TUKAJ.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam