fbpx

Zara je predstavila prve modne kose za jesen 2018

Moda, Novice

Od osnovnih kosov garderobe, do oblek zanimivega kroja, drznih škornjev ter sandalov, vse diha z veliko mero sofisticiranosti, v ospredju so nove silhuete, barve in kroji.

Že veste, s čim boste to jesen popestrile svojo garderobo? Prav damo tako tistim, ki uživajo poletje in niti od daleč še nočejo razmišljati o jeseni, kaj šele zimi, od katere smo vzeli slovo ravno pred kratkim, enako pa podpiramo tiste, ki že skrbno načrtujejo, s čim bodo osvežile svoj videz, ko bo listje začelo rumeneti in spreminjati barvo.

Poletne razprodaje so v polnem zamahu, kar ni čudno, treba je pospraviti stare zaloge, že se namreč obetajo sveže in nove modne kolekcije. Kar nenadoma se nam zazdi, da teh novosti še nismo videle, da je vse drugačno in vznemirljivo… Res je, številne modne znamke so poskrbele za razburljivo in razkošno hladnejšo sezono, za katero pa vseeno upamo, da še ni čisto pred vrati.

Najbolj prestižne znamke ter velika imena oblikovanja so svoje modne kolekcije za jesen-zimo 2018/19 predstavile že marca, sedaj so na sceno stopili še ponudniki t.i. ulične mode, ne ravno nizkocenovniki (saj je že skoraj vse predrago za naš žep), še vedno pa znamke, ki ponujajo svoje izdelke po sprejemljivih cenah. Med njimi je tudi španska Zara.

Zarin model je tokrat italijanska modna oblikovalka ter ‘influencerka’ Giorgia Tordini

Veliko žensk vedno nestrpno pričakuje, kaj bodo v izložbe postavile high-street znamke. Zara je te dni predstavila nove modele in trende, ki bodo zaznamovali jesensko obdobje. Ta njihova prva ‘mini’ kolekcija, skratka ključni kosi garderobe, ki jih bo Zara ponujala pred začetkom jeseni, nas že čaka v trgovinah in v spletni trgovini tega modnega velikana.

Od preprostih modelov in osnovnih kosov garderobe, do črne ali zelene in oker obleke zanimivega kroja, drznih škornjev in sandalov, vse diha z veliko dozo sofisticiranosti, v ospredju pa so nove, nepričakovane silhuete, barve ter kroji. Le kdo bi se lahko uprl privlačnim krojem hlač in oblek iz novega ‘lookbooka’?

Prva Zarina kolekcija za jesen je v znamenju bogatih, razkošnih barv, ne le osnovnih, ampak so tu še olivno zelena, peščena, vojaško zelena in rjava, s katerimi si bomo lepšale hladne dni. Navdihujoča oblačila in čarobno obutev so pospremili nadvse elegantni in sofisticirani modni dodatki ter nakit.

V vlogi modela za prvo jesensko modno kampanjo znamke Zara nastopa italijanska modna oblikovalka ter ‘influencerka’ Giorgia Tordini. Sicer pa si oglejte slike, kajti te povedo več, kot tisoč besed!

 

 

D. S.

Foto: Journal.hr, Zara, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam