fbpx

Zara predstavila vročo kolekcijo spodnjega perila, ki že navdušuje ljubiteljice mode!

Moda

Dolgo pričakovana kolekcija!

Zara je ena izmed najbolj znanih svetovnih high street modnih znamk. Razlog pa nedvomno tiči v tem, da najnovejše trende ponuja po dostopni ceni in je tako na voljo prav vsem.

Poleg oblačil in modnih dodatkov je Zara prvič v ponudbo uvrstila kolekcijo spodnjega perila. Elegantne spalne srajce, pižame ter kompleti za domačo ležernost je bil kar logični korak modne znamke, s čimer je naletela na ogromno odobravanje ljubiteljic mode.

Široka ponudba je nedvomno eden izmed razlogov, zakaj se vedno tako radi vračamo k Zari. Prva kolekcija spodnjega perila se imenuje The Female Gaze. Zaznamuje pa jo ženstveni dizajn, ki se spogleduje z nežnimi pastelnimi barvami in finimi svilenimii materiali.

V kolekciji, poleg spodnjega perila, lahko najdemo še čudovite komplete za spanje, ogrinjala in spalne srajce. Kar pa se detajlov tiče, prednjačita čipka in čista linija.

The Female gGaze je odlična kombinacija trendovskih in udobnih oblačil za spanje, oziroma perila, zato smo prepričani, da boste zagotovo našli tudi kaj zase.

Na Zarini spletni strani nova kolekcija spodnjega perila še ni na voljo, naj pa bi bila še do konca tega tedna.

Foto: Zara


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam