Zaradi enega komentarja izgublja na tisoče sledilcev

30. julij 2023

Zaradi enega komentarja izgublja na tisoče sledilcev

30. julij 2023

Znana raperka Doja Cat je ponovno dokazala, da se preprosto ne splača biti nesramen do svojih oboževalcev.

Doja Cat je znova na udaru zaradi komentarjev, ki jih je imela o svojih oboževalcih na Twitterju (po novem X) in družbenem omrežju Threads, zaradi česar je v samo enem dnevu izgubila skoraj 250 tisoč sledilcev na Instagramu.

Foto: Instagram @Dojacat

Vse se je začelo pred nekaj dnevi, ko se je umetnica odločila odgovarjati na objave oboževalcev, imenovanih ‘kittenz’, ime oboževalcev, ki si ga je izmislila pred nekaj leti, a sedaj to ime kritizira. “Moji oboževalci se ne imenujejo nič. Če se imenuješ ‘kitten’ (v prevodu mucek), to pomeni, da moraš prenehati uporabljati telefon in si poiskati službo ter pomagati staršem doma,” je dejala.

V odgovor jo je eden od oboževalcev, imenovan ‘thekittenzweb’, vprašal: “V kaj naj spremenim svoje ime, ker ti ni všeč izraz mucek?”, na kar je Doja odgovorila: “Samo izbriši celoten račun in ponovno razmisli o vsem, nikoli ni prepozno .“

@michelletok #dojacat continues to berate her fans on #threads ♬ original sound – michelle

Čeprav se ta odziv morda ne zdi tako grozen, nedavni komentarji sledijo dolgemu nizu žaljivih tvitov, usmerjenih proti njenim oboževalcem v preteklem mesecu, kar je privedlo do množičnega prenehanja sledenja Doje Cat na družbenih medijih.

Nekateri oboževalci so se postavili na njeno stran, ker menijo, da govori samo resnico, čeprav bi lahko svoje mnenje povedala na bolj vljuden način. Drugi menijo, da so njeni komentarji nepošteni, češ, da je njena baza oboževalcev razlog, da je tako uspešna.

Foto: Instagram @dojacat

Dojini komentarji so zdaj izbrisani, vendar je prepozno, saj že obstaja nešteto posnetkov zaslona, ​​ki jih nikoli ne bo mogoče izbrisati, zato lahko pričakujemo, da bo ta tema še kar nekaj časa aktualna, Doja pa bo še naprej izgubljala oboževalce.

@idont_know8 The way she dragging her fans 💀 #fyp #viral ♬ original sound – 🦄FLOP🦄

Trendu je sledil tudi TikTok, saj če v iskalnik vpišete Doja Cat, bo prvi ponujen rezultat “Doja Cat rude to fans,” (Doja Cat neprijazna do oboževalcev, op. p.) številni Tiktokerji pa tudi prodajajo svoje karte za njene koncerte.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic