Zaradi “nepremostljivih razlik” se ločujeta še dva igralca

03. oktober 2023

Zaradi “nepremostljivih razlik” se ločujeta še dva igralca

03. oktober 2023

Konec še enega zvezdniškega zakona.

Po treh letih zakona se ločujeta Joshua Jackson in Jodie Turner-Smith, ki sta ves čas razmerja veljala za trden par. Njuna zveza se je začela kot romanca za eno noč, Jodie pa je bila tista, ki je med novoletnimi počitnicami v Nikaragvi pokleknila pred Joshuo in ga zaprosila. In tudi Jodie je bila tista, ki je vložila zahtevo za ločitev. Razlog? Nepremostljive razlike.

Par ima skupaj triletno hčer Juno Rose Diano, za katero želi Jodie polno skrbništvo.

Foto: Profimedia

Prve govorice o težavah v razmerju so se sicer pojavile že pred dobrim letom, ko sta drug drugemu nehala slediti na družbenih omrežjih. To sta kasneje sicer popravila, Joshua pa je natolcevanja o koncu zakona takrat ovrgel z besedami, da je njegova žena “ena najlepših žensk na našem planetu,” ter da na rdečih preprogah dobesedno zažari. Za dobršno mero je še dodal: “Je pravi čudež, zato je ne bom izpustil. Povem vam, ni lepšega občutka kot zjutraj se zbuditi in zagledati njen obraz.”

Slovensko občinstvo Joshuo najbolje pozna po mladinski seriji Simpatije, z igralstvom pa se ukvarja že vse od leta 1991. Jodie pa je sprva delala v banki, nato pa je spoznala glasbenika Pharrrella Williamsa, ki jo je prepričal, naj se preseli v Los Angeles in postane manekenka. Manekenstvo jo je kasneje vodilo do prvega igralskega dela: leta 2013 je dobila vlogo v HBO-jevi seriji Prava kri, še boljšo prepoznavnost pa ji je prinesel film Queen & Slim.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic