fbpx

Zaradi te fotografije se svet sprašuje, ali ima Meghan Markle operiran nos

Znani

Igralka Katherine McPhee je na Instagramu objavila fotografijo iz najstniških dni, na kateri pozira skupaj z mlado Meghan Markle.

“Z Meghan sva skupaj nastopali v muzikalu, ko sva bili še najstnici. Ona je postala vojvodinja Sussex, jaz pa zvezda West Enda. Imava kar podobno življenje, če me kdo vpraša.” je zapisala.

Glede na to, da javnost ni vedela, da se dami med seboj poznata, so nekateri oboževalci izrazili dvom o prijateljstvu, največja razprava pa se je razvila okoli teme, ali si je Meghan dala popraviti nos.

“Meghanin nos je tak kot Harryjev,”, “Očitno je, da si je operirala nos,”, “Plastična kirurgija dela čudeže.”, “Njen nos je čisto drugačen. To je dejstvo in vsak lahko to opazi.” so razpisali.

“Zakaj bi si popravila nos, če se je pred leti zahvaljevala očetu za merklovski nos?”, “Tudi moj najstniški nos je bil drugačen od današnjega.”, “Obe imata najstniško zaobljen obraz, Meghan pa se še smeje in zaradi tega je njen nos videti širši.”, “V tem času je izgubila veliko kilogramov, nos pa se zaradi spremembe kilogramov spreminja, tako kot vse drugo na telesu.” so jo branili drugi.

Kaj pa mislite vi?

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam