fbpx

Zaradi teh modnih napak smo videti starejše

Moda

Le katera ne želi biti videti mlajša, kot je v resnici?!

Ne moremo reči, da nas – tako kot misli večina moških – vodi ego, ampak se mlado počutimo in se zato tako tudi oblačimo. Vsaj mislimo tako. Kljub temu pa je kar nekaj kosov, zaradi katerih smo videti starejši in se jim moramo izogibati.

Hlačne nogavice v barvi kože

Če bi poslušali nasvete svojih babic, bi nosili izključno hlačne nogavice v kožni barvi, mi pa vam svetujemo, da jih nemudoma odstranite iz garderobe. Kožne nogavice se le redko ujemajo z barvo kože in sploh niso nevidne, kot bi morale biti. Nosite raje črne nogavice ali pa jih preprosto sploh ne nosite.

Biseri

Ne glede na to, ali so na ušesih ali okoli vratu, so biseri v vsakdanjem življenju videti zelo staromodni in zaradi tega nam dodajajo leta. Če se jim kljub vsemu ne želite odreči, jih kombinirajte z usnjeno jakno in kavbojkami. Ob večernih priložnostih pa se odločite rajši za filigranski nakit.

Napačna izbira barv

Napačna izbira barv ima zelo velik vpliv na naš videz. Zaradi barv, ki se ne ujemajo z našo poltjo ali barvo las, smo videti bledi in posledično starejši. Blondinkam odlično pristoji kobaltno modra in umazano rožnata barva, rjavolaskam pa svetlo rožnata, modra in rdeča. Zanimivo je, da lahko svetlolaskam in temnolaskam zelo dobro pristoji rumena in bela barva.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam