Zaščita pred sončnimi žarki ni rezervirana zgolj za plažo

08. maj 2024

Zaščita pred sončnimi žarki ni rezervirana zgolj za plažo

08. maj 2024
Foto: Saša Despot

Zaščita pred sončnimi žarki ni rezervirana zgolj za plažo

08. maj 2024
Foto: Saša Despot

Prvo pravilo mladostne kože zahteva zaščito pred sončnimi žarki, vedno in povsod, tudi med partijo tenisa ali pohajkovanju po mestu. Odkrili smo zmagovalni negovalni izdelek v tekmi proti nastanku gub in pigmentnih madežev!

Če ste tudi vi eni tistih, ki še vedno niso vključili izdelkov z zaščitnim faktorjem v svojo dnevno negovalno rutino in jih uporabljate v času poletnega poležavanja na soncu, smo našli rešitev.

Ne otepajte se izdelkov, ki vsebujejo zaščitni faktor proti sončnim žarkom, saj je sončna svetloba eden največjih zunanjih vzrokov za nastanek gub, pigmentnih madežev ter puste in dehidrirane kože.

Foto: Saša Despot

ZASIJTE ČISTO VSAK DAN!

Negovalne izdelke, ki vašo kožo zaščitijo pred sončnimi žarki, morate tako uporabljati vsak dan, ne glede nato ali je popolnoma sončno nebo, ali ga prekrivajo kakšni oblaki. In ker vemo, da nam vsem zjutraj pred ogledalom še kako primanjkuje časa, je Garnierjev posvetlitveni dnevni fluid z vitaminom C s pravo taktiko napovedal tekmo proti škodljivim sončnim žarkom.

Garnier Vitamin C Glow dnevni fluid vsebuje visok zaščitni faktor 50+, ki skupaj z vitaminom C deluje kot ščit, ki ščiti vašo kožo pred UVA- in UVB-žarki čisto vsak dan.

Foto: Saša Despot

Fluid vsebuje učinkovite sestavine, ki poleg zaščite pripomorejo k posvetlitvi že nastalih pigmentnih madežev. Ti so posledica proizvajanja dodatnega melanina v melanocitih zaradi UV žarkov. Melanociti so kožne celice, ki naravno proizvajajo pravo količino melanina.

Foto: Saša Despot

Francoska znamka Garnier je za fluid izbrala vitamin Cg, ki je odličen antioksidant in aktivna sestavina za posvetlitev kože. Pridobljen je iz naravnih virov z ekstrakcijo iz koruze z encimsko biotransformacijo in v skladu z načeli zelene kemije.

Ta učinkovita sestavina daje koži sijaj in je manj občutljiva na oksidacijo. Vitaminu Cg je dodan še 2 % niacinamid.

Mladosten in sijoč videz

Fluid, ki ga na obraz nanesete zjutraj po običajni negovalni negi, je popolna mešanica nege kože in zaščite pred soncem, poleg tega pa nudi izredno lep sijaj kože ter tako z lahkoto nadomesti težke podlage. Brez težav ga lahko uporabljate tudi namesto vaše dosedanje negovalne kreme.

Foto: Garnier
Foto: Saša Despot

Všeč nam je izredno lepa in lahka ter enostavno mazljiva tekstura, ki se ne lepi. Ne skrbite glede barve ali formule, saj je primerna za vse tipe kož, tudi najbolj občutljive. Barva, ki se staplja z barvo vaše kože in pust subtilen sijaj, pa je bila testirana na široki paleti tonov kože.

Foto: Saša Despot

Sijaj kože 1 : Temne lise 0

Vaša polt bo v trenutku bolj sijoča, predvsem pa dobro zaščitena. Garnier Vitamin C Glow fluid ima tako kar tri funkcije, da vašo kožo na obrazu popravi, zaščiti in izenači ten. Ne le naše opažanje ob uporabi, tudi rezultati klinične študije uporabnikov potrebujejo kakovost in učinkovitost fluida.

Foto: Saša Despot

Kar 82 %* testirancev je v 12 tednih uporabe opazilo zmanjšanje števila temnih madežev, več kot 14 %** uporabnikov pa je opazilo bolj sijočo kožo.

* Samoocena, 54 oseb, 8 tednov ** Klinična ocena, 43 oseb, 4 tedne

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot

Preprečevati je bolje in enostavneje, kot zdraviti je še vedno eno glavnih pravil pri ohranjanju mladostne kože, zato nikakor ne pozabite na zaščito pred sončnimi žarki. In za vse ‘lene’ in mladostne kože željne je Garnierjev izdelek, ki zagotavlja nego in zaščito v enem, nedvomno zmagovalec.

Ste pripravljeni na boj pred sončnimi ‘udarci’? Mi smo!

Style. Več novic