fbpx

Zaspite tudi ve z make -upom?

Izpostavljeno, Lifestyle

Samozaupanje in vrednote se v zadnjem času preveč vežejo na zunanji izgled in upamo, da ve niste med njimi.

Pred kratkim so v Veliki Britaniji izvedli anketo, ki je odkrila, da kar ena od štirih žensk odide zvečer v posteljo s celotnim make – upom. Vzrok ni v preutrujenosti ali pomanjkanju časa,temveč v tem, da že zjutraj želijo biti lepe za svoje partnerje.

Napačno je mišljenje, da so preostale tri iz raziskave bolj razumne, saj je kar 95% žensk priznalo, da so na začetku razmerja vstajale vsaj pol ure pred partnerjem, odšle v kopalnico ter odšle nazaj v posteljo s popolnim make-upom. Hiter nanos maskare, lip gloss in počesani lasje, je minimalni make – up, ki je bil obvezen vsaj prvih pet mesecev razmerja.
Korporacije so seveda takoj “zaduhale” nove načine zaslužka in pričele z lansiranjem raznih dekorativnih kozmetik za spanje, ki so ga poimenovali WakeupMakeup, drugi pa so prodajali tako imenovano dri dnevno maskaro, ki se med spanjem ne razmaže.
Si predstavljate, da bi vaš partner zjutraj pred vami vstal, opral zobe, uporabil vodico za usta, se obril in se nato vrnil k vam v posteljo? Me si tega ne predstavljamo in zato tudi apeliramo na ostale ženske, naj ne komplicirajo življenja še bolj, kot je potrebno.

Samozaupanje in vrednote se v zadnjem času preveč vežejo na zunanji izgled in upamo, da ve niste med njimi.

models-without-makeup4

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam