fbpx

Zategnjen obraz Sandre Bullock: prelepa, vendar nesrečna?!

Znani

54-letno Sandro Bullock smo največkrat doživljali kot simpatično igralko, s katero se lahko poistoveti vsaka povprečna ženska.


Pred kratkim pa je na promociji svojega novega filma pokazala nov obraz – brez gub in brez nasmeška.

Vedno nasmejana igralka je na rdeči preprogi pozirala resnega obraza, bila pa je tudi opazno nerazpoložena. Da nismo tega opazili smo v našem uredništvu, pričajo tudi naslovi svetovnih medijev, ki igralko opisujejo »brez gub« in »zelo resno«.

Družbena omrežja so zaradi njenega resnega izraza preplavljena z opazkami oboževalcev, ki se sprašujejo, ali je igralka nesrečna.

Največ pozornosti je igralka pritegnila z ognjeno rdečo obleko, ki jo je nosila na zabavi v Lincoln Centre. Razkošna obleka z razgaljenim zgornjim delom je pokazala veliko več, kot smo od Sandre bili navajeni do zdaj. K obleki je obula tudi rdeče visoke petke, celoten izgled, pa je dopolnila z rdečo šminko. Nova pričeska – ravni paž, je bila še dodatna sprememba, ki je pomladila slavno igralko.

Ob koncu tedna pa je svoj novi film v New Yorku predstavljala v neverjetno mladostni pojavi, v črni pikčasti obleki, visokih škornjih ter rumene krznenem plašču. Da, Sandra Bullock je videti lepša, kot kadarkoli prej!

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam