Zdaj vemo, zakaj je Ben Affleck prodajal krofe

13. februar 2023
Zdaj vemo, zakaj je Ben Affleck prodajal krofe

Zdaj vemo, zakaj je Ben Affleck prodajal krofe

13. februar 2023
Foto: Profimedia

Le kdo drug bi bolje predstavljal naš jedilnik, pravijo pri podjetju Dunkin’ Donuts.

Pri Dunkin’ Donuts se z igralcem zelo dobro razumejo, pravijo, Bena Afflecka pa paparaci pogosto ujamejo z njihovimi krofi v rokah. Igralec je bil zato odlična izbira za njihovo reklamo za Super Bowl. 

V reklami Affleck dela na drive-thru okencu, sprejema naročila in skupaj z oboževalci, ki ga prepoznajo, naredi nekaj selfijev. Po krofe in kave se pripelje tudi njegova žena Jennifer Lopez, ki se pošali: “A to počneš, ko rečeš, da boš delal cel dan?”

Pri Dunkin’ Donuts so sprva Afflecka prosili za snemanje v njihovi pisarni, kjer bi bilo vse zrežirano in izpeljano po scenariju, toda Affleck je predlagal, da improvizirajo s strankami, ki pridejo po kavo in krofe.

Njegovo producentsko podjetje je nato vse skupaj tudi posnelo. 

Foto: Profimedia

Pred predvajanjem reklame to nedeljo je podjetje že namignilo, da je Affleck pred tedni pomagal pri prodaji prav zaradi Super Bowl reklame. 

Foto: Profimedia

Pri podjetju so povedali tudi, da nekaterih prizorov niso mogli vključiti v reklamo ter jih bo mogoče videti na njihovih družbenih omrežjih, medtem ko je Affleck priznal, da so nekateri prebivalci Bostona s precej sočnimi besedami izrazili svoje nezadovoljstvo nad njegovo postrežbo, toda želi si, da podjetje pokaže tudi te prizore.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic