fbpx

Že v Sloveniji: Tako se je odzvala Inja Zalta

Znani

Igralka iz serije Usodno vino, Inja Zalta, je pretekli teden dvignila veliko prahu, saj je zaprosila za finančno pomoč.

Njeno prošnjo smo Slovenci sprejeli z mešanimi občutki – nekaterim se je lepotica zasmilila in izrazili so ji podporo, drugi so jo kritizirali.

Kako priljubljena je Inja, se je pokazalo takoj, saj je v dveh dneh prejela več kot 700 donacij, dovolj, da se je lahko vrnila domov.

“Vsem bi se rada opravičila, ker vam nisem odpisala ali vas poklicala nazaj, ampak tole je bilo zame kar veliko in sploh nisem mogla gledati na telefon. Hvala, hvala za vso podporo, za vse lepe besede, za vse komentarje, lepe in grde, za vsak dinarček, res iz srca hvala. Nisem si predstavljala, da bo tak odziv, da bo taka scena. Moj namen nikoli ni bil, da bi kogarkoli prizadela ali da bi se slabo počutil. V tistem trenutku sem potrebovala pomoč in res nikoli ne prosim za pomoč. Lažje je bilo prositi publiko kot posameznika, da mi posodi nekaj denarja. Vem, da se čudno sliši, ampak taka sem. Rekla sem si, Inja, glej, veš, čez kaj greš, v kakšni situaciji si. Veliko bazo fanov imaš in sledilcev, zakaj ne bi njih prosila za pomoč, za neko simbolično, za kavico, ker če skupaj stopimo, lahko veliko naredimo. Mogoče bom zbrala za to virusno obdobje v Los Angelesu,“ je zapisala in razložila, da se je čez lužo preselila, ker želi tam ustvarjati, kreirati, rasti, se učiti.

“Vložila sem vse, kar sem imela, zato da sem šla tja in sledila sanjam. Veste, da tam ne morem opravljati vseh služb, ker mi to delovno dovoljenje ne dovoli. Potrebnih je več 1000 dolarjev na mesec, da lahko tam preživiš. Vem, da je v Sloveniji  standard drugačen in da smo vsi v istem sranju in da gremo čez težka obdobja.

A v tistem trenutku nisem vedela, kaj naj naredim. Zdaj se mi zdi ta ideja čisto nora. Nisem pomislila, kako se bo Slovenija na to odzvala. Sem kar malo pozabila, kako je tukaj, trudim in delam vse, kar lahko, tudi to bom povrnila na takšen ali drugačen način. Hvala, ker verjamete vame. Res zelo zanimiva izkušnja. Sem v Sloveniji, uspelo mi je. Hvala. Upam, da bo šlo to čim prej mimo in da bomo vsi OK. Držite se. Pošiljam vam velik topel objem, rada vas imam,“

je še dodala.

Vir: zurnal24.si

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam