fbpx

“Želim biti svobodna, srečna in vedno znova zaljubljena”

Odnosi, Prva stran

Nadaljevanje članka: Je ljubezen postala potrošni material?

Spet je bila tu nedelja … meni najbolj dolgočasen dan v tednu. Seveda sem kot vsak vikend spala do pozne ure, tako da sem namesto zdravega zajtrka pojedla eno pest čipsa,  nekaj koščkov čokolade in se skupaj z odejo premaknila v dnevno sobo pred tv zaslon. Mislim, da je bila to edina aktivnost v nedeljskem dnevu, kljub temu, da sem cel prejšnji teden iskala zdrave jedilnike in iskala vadbe, ki jih lahko izvajaš doma, da bi okrepila svojo zadnjico in trebuh. Povsod okoli mene so vsi govorili samo še o zdravem načinu življenja, se pravi zdravi prehrani, športu itd. Seveda ni nič narobe s tem, ampak čisto vsakega vzpona na Šmarno goro pa tudi ni potrebno objaviti ali pač? Sicer pa sama nisem ravno nekdo, ki je upravičen do kakršnih koli komentarjev na to temo. Najbližje športni aktivnosti sem bila takrat, ko sem kupila tekaške pajkice katerih konfekcijska številka S, danes v meni prebudi samo nasmeh do ušes.

womanlaptopworking-large_trans++qVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwZwVSIA7rSIkPn18jgFKEo0

Naveličala sem se brezveznih nedeljskih programov na televiziji, zunaj pa se je tako začelo že mračiti in zopet sem iskala izgovore zakaj sem doma. Na hitro me je prešinila misel, da bi se tokrat odpravila teči pa sem si hitro premislila, odprla steklenico svojega najljubšega vina in v naročje vzela prenosnik. Odprla sem svoj Facebook profil, najprej preverila ali imam kak nov všeček, potem pa štela koliko jih je danes obiskalo najbolj priljubljen hribček – Šmarno goro. Ker seveda ni bilo nič pametnega, sem odprla še svojo elektronsko pošto in bila sem presenečena.

chris-crisman-lifestyle-photography

Bila je ona, naslov njenega elektronskega sporočila pa slovo. Dotočila sem vino, saj sem vedela, da me čaka dolgo in zanimivo branje.

“Odhajam. Ljubljana je premajhno mesto zame. Tu nisem našla nič kar bi me zadržalo. Želim si živeti in uresničiti saj del svojih sanj. Želim biti svobodna, srečna in vedno znova zaljubljena. Nočem, da me sodi družba in ne moji najbližji. Ljubila sem moškega, a sebe ljubim bolj. Pravi moški je samo iluzija, zato je več ne bom iskala. Kar se je zgodilo v preteklosti, bom pustila tam. Nisem tipična ženska, čez nekaj let ne želim cel dan sedeti doma in čakati svojega moškega. Morda je bolje, da sem sama kot igrati srečno ženo, gospodinjo kakorkoli enostavno nočem igrati. Pravzaprav sploh ne vem, zakaj sem se toliko ukvarjala z iskanjem moškega, ko pa  na koncu pridejo sami. Včasih sem se bala, da sem zaljubljena in me bo zapustil, ko bo ugotovil, da nisem popolna. Življenje je drzna avantura ali nič in jaz bom izbrala prvo. Upam, da isto izbereš tudi ti, ker vem da zdaj bereš moj mail in si po tiho želiš biti na mojem mestu. In lahko si, samo odločiti se moraš.

p.s. zdaj so vsi moški lahko tvoji, imaš eno tekmico manj.Ni nam dano slabo in ne dobro življenje. Dano nam je samo življenje, od tebe pa je odvisno ali bo dobro ali slabo. Naredi ga dobrega.”

Bila sem žalostna a hkrati vesela, da se je kljub temu, da po navadi samo izgine poslovila v svojem slogu. Dala mi je za misliti, zato sem se stlačila v svoje premajhne pajkice in se odpravila teči… oh ja zveni lepo, ampak tega seveda nisem naredila. Spraznila sem steklenico in tako končala še en niz slabih dni. Imela sem izbiro.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam