Želite ravno pričesko, ki je odporna proti vlagi? Ta produkt je za vas.

05. avgust 2023

Želite ravno pričesko, ki je odporna proti vlagi? Ta produkt je za vas.

05. avgust 2023

Znani stilist Chris Appleton je na svojem TikToku predstavil izdelek za ravnanje las, ki je v hipu postal viralen in navdušil številne.

Danes veliko izdelkov postane zlahka viralnih. Nekatere potisnejo lepotni vplivneži, nekateri pa se prebijejo skozi algoritem zahvaljujoč uporabnikom, ki so kupili in pohvalili izdelek.

Medtem ko običajno bolj zaupamo povprečnemu kupcu kot plačanemu vplivnežu, ki ima vsak teden nov najljubši izdelek, je Chris Appleton v popolnoma svoji kategoriji, saj vse, kar on predlaga, takoj kupimo.

Foto: Instagram @kimkardashian

Chrisa verjetno poznate kot frizerja, ki je v lepotni ekipi Kim Kardashian, in človeka, ki stoji za njenimi najboljšimi videzi. Appleton na svojih družbenih medijih ne promovira veliko izdelkov. Izbira izdelke, ki so kakovostni in ki mu ne bodo pokvarili ugleda, če jih bo priporočil svojim sledilcem.

@chrisappletonhair

Extra strength dream coat is finally here. It’s a game changer.

♬ original sound – Chrisappleton1

Na njegovem TikToku smo tako odkrili znamko Color Wow, ki ni prav nič novo ime na lepotni sceni. Ta znamka obstaja že 25 let in je prejela številne nagrade za svoje inovativne izdelke.

Izdelek, ki ga je predstavil Chris, je idealen za poškodovane, suhe ali skodrane lase. Če imate skodrane lase, a si želite ravnih, gladkih pramen, odpornih proti vlagi, je izdelek Color Wow Dreamcoat Supernatural Spray prava izbira. Njegova uporaba je zelo preprosta.

Foto: Colo Wow

Sprej nanesete na mokre lase in jih nato poravnate s krtačo. Lasje postanejo neverjetno gladki in sijoči. Color Wow obljublja, da učinka njihovega izdelka ne izniči niti vlaga, kar je Appleton dokazal tudi v videu. Voda preprosto drsi po laseh in se ne vpije.

@chrisappletonhair Ho extra strengh 💪🏽 @Color Wow Hair ♬ original sound – Chrisappleton1

Izdelek se običajno zelo hitro razproda, zato predlagamo, da pohitite, če si ga želite. Kupite ga lahko na spletni strani Cult Beauty, stane pa približno 30 evrov.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic