fbpx

Žena Novaka Djokovića blestela v Armanijevi kreaciji

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran, Znani

Jelana Đoković na gala prireditvi fundacije “Novak Djoković”

Žena srbskega tenisača nas je navdušila z eleganco in gracioznostjo in moramo priznati, da nikoli ni bila videti lepša. Da se sreča odraža na obrazu vsake ženske, je pred kratkim na rdeči preprogi dokazala Jelena Djoković.

Simpatična rjavolaska je požela ogromno pozornosti na dobrodelni gala večerji v Milanu, ki jo je organizirala fundacija »Novak Djoković«, katere direktorica je Jelena. V slogu pravih modnih ikon se je na dogodku, ki ga je sponzoriral italijanski modni kreator Giorgio Armani, skupaj z Noletom pojavila v njegovi kreaciji.

Čeprav je bil teniški igralec številka ena na svetu prav tako v središču pozornosti, je vso pozornost fotografov ukradla prelepa Jelena, ki je za to priložnost izbrala prečudovito midi obleko iz Armani Prive kolekcije. Obleka, golih ramen, ozka v pasu ter širokega krila, ki je segala do kolen, je bila ena najlepših kreacij tega večera.

tennismeetsfashionmilanogaladinnerbenefittingpsalx-rsbxol

??? #NDFgala #JelenaDjokovic #NovakDjokovic #giorgioarmani #milano

A photo posted by Jelena Djokovic Fan Club (@jelenadjokovicfanclub) on

Črni zgornji del in vijoličasto krilo najbrž ne bi pritegnila toliko pozornosti brez svetlikajočega materiala. Kljub temu pa je bil najlepši modni dodatek Jelenin nasmeh, ki ves večer ni izginil z njenega obraza. Diskretni make – up, spuščeni lasje z rahlimi prameni, ozka verižica in seksi elegantni vijolično-srebni sandali so odlično dopolnili Armanijevo kreacijo. Se strinjate?

Precious moment ? #NDFgala (Getty images)

A photo posted by Jelena Djokovic Fan Club (@jelenadjokovicfanclub) on

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam