fbpx

Ženska, ki je igralcu Pierceu Brosnanu vrnila vero v ljubezen!

Dogodki, Izpostavljeno, Lifestyle, Novice, Odnosi, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Ko mu je umrla prva žena Cassandra, je bil znani igralec na robu obupa.

Irski igralec Pierce Brosnan, ki je utelesil tajnega agenta 007 oziroma Jamesa Bonda, je bil enajst let poročen s prvo ženo Cassandro, ko je njegova ljubljena soproga v komaj 43. letu življenja umrla. Igralec, ki spada v sam vrh hollywoodske igralske elite, je bil tedaj obupan. Bil je prepričan, da nikoli več ne bo našel tako globoke in posebne ljubezni, kot jo je delil s pokojno ženo, ki je preminila leta 1991 zaradi raka na jajčnikih.

Nepričakovano vdovec in oče samohranilec (njun sin Sean je imel tedaj 8 let) je bil razočaran nad življenjem in obupan. Vrgel se je v snemanje filmov, da bi vsaj malo pozabil na svoje bridkosti in čeprav je veljal za enega najbolj čednih moških na svetu, se ni več oziral za ženskami. Dokler…

S prvo ženo Cassandro Harris, leta 1990, leto pred njeno smrtjo zaradi raka na jajčnikih

… Minila so tri leta od Cassandrine smrti in povsem nepričakovano je tedaj v njegovo življenje vstopila Keely Shaye Smith. Skupaj sta že 23 let v dobrem in slabem (od tega 16 let poročena), pri čemer je prvega na srečo veliko več. Osvojila ga je v trenutku. Presenečeni igralec, ki ni več verjel, da bo še kdaj našel žensko svojih sanj in je bil prepričan, da je ostal sam na svetu, je srečal sorodno dušo, ki ji še danes vsak dan pove, kako zelo jo ljubi.

Z drugo ženo Keely, kmalu zatem, ko sta se spoznala

“Vem, kako se počutijo vdovci, vem pa sedaj tudi, da je možno ljubiti tudi drugič v življenju in da je človeku sreča včasih namenjena več kot le enkrat. Vedno obstaja upanje, a življenje je pogosto vse prepolno vzponov in padcev. Čeprav sem s Keely noro srečen, ne bom Cassandre nikoli pozabil, prav tako ne njene borbe z zahrbtno boleznijo,” je povedal v intervjuju Pierce Brosnan.

Cassandri je lahko še vedno šarmantni igralec zares zelo hvaležen, saj ga je prav ona spodbujala, naj se odloči za Hollywood. Igralec še dandanašnji govori o prvi ženi z največjo ljubeznijo v glasu in srcu: “Najtežje je, ko gledaš, kako umira in usiha nekdo, ki ga tako zelo ljubiš, kako mu bolezen spodjeda življenje. Žalost te preprosto raztrga in za vedno ostane v tvoji duši.”

Brosnanu ni bilo z rožami postlano. Kmalu potem, ko se je rodil, ga je najprej zapustil oče, potem pa še mati, ki je odšla delat v London. Mladi Pierce je tako živel z babico in dedkom in spal na zarjaveli kovinski postelji, če bi ji lahko tako sploh dejali, v propadajočem penzionu. Biološkega očeta je spoznal šele leta 1984, ko je snemal TV nanizanko Remington Steele in še takrat sta skupaj preživela samo eno popoldne.

S sinom Seanom leta 2005

Življenje ga je trdo preizkusilo tudi leta 2013, ko je za isto boleznijo kot Cassandra umrla njuna hči Charlotte, ki jo je imela Cassandra še iz razmerja pred Brosnanom (iz tistega razmerja je imela tudi sina Christopherja, oba je Brosnan posvojil, ko se je poročil s Cassandro). V pogovoru za revijo Esquire je spregovoril o teh resnično temnih trenutkih svojega življenja:

“Po teh dveh izgubah je kozarec življenja zame vedno na pol prazen. Temačni in melanholični irski pes od časa do časa posedi ob meni.”

Brosnanova posvojenka Charlotte, iz prvega zakona s Cassandro, je umrla pri komaj 42 letih. Posnetek je iz leta 2006

Vsi, ki smo v življenju prestajali težke trenutke in nam pot ni prizanašala s preizkušnjami, znanega igrlca lahko še kako razumemo. Poleg ljubljene druge soproge Keely je Pierceu pomagala tudi vera.

“Vzgojili so me kot katolika in to vedno tudi bom, pa čeprav se ne strinjam z vsemi odločitvami, ki jih sprejme Cerkev. Molitev je zame zelo pomebmna, prav tako tudi obiskovanje nedeljske maše. Verjamem v življenje po smrti.”

Keely Shaye Smith je spoznal, ko je bil, tako kot filmski lik, ki ga je prav v tistem času upodabljal, povsem izgubljen in brez kompasa v življenju. Spoznala sta se v Mehiki, kamor je Keely kot novinarka prišla delat intervju z igralcem Tedom Dansonom, tisti večer pa je spoznala tudi Brosnana. Leta 2001 sta se Keely in Pierce poročila.

Besede so odveč, njun nasmeh in drža povesta prav vse o goreči strasti med njima

Keely je bila nad igralcem očarana in razlogov za to res ni treba naštevati: kultiviran, nadvse čeden in šarmanten, ljubezniv in romantičen, za povrh pa vitek in visoke postave ter temnolas – da je šlo za znanega igralca, ki je obenem tudi dobro zaslužil, je lahko bila seveda samo pika na i.

Toda cinizem ni na mestu in tudi to opažanje ni mišljeno kot tako. Občutki so bili namreč obojestranski in 64-letni igralec ter njegova deset let mlajša druga žena se še danes izvrstno razumeta, zabavata, se medsebojno podpirata in ljubita kot prvi dan, ko sta se spoznala.

S sinovi Seanom, Dylanom in Parisom (od leve proti desni), ki so zdaj že veliki fantje

“Kjerkoli sem se nahajal, sem se počutil strahotno osamljenega brez Keely in sem ji poslal avionsko karto, da je čim prej prišla k meni. Enostavno sva popolna drug za drugega. Tudi, če bi načrtno iskal milijon let, ne bi mogel najti zase tako popolne ženske, kot je Keely,” ganjen pove Pierce Brosnan.

Družina je igralcu vedno pomenila več kot vse na svetu, vključno s slavo

S Keely imata skupaj dva sinova, 21-letnega Dylana in 15-letnega Parisa. Pravi, da komaj čakata, da sinova odideta na univerzo in se bosta lahko s Keely potem posvečala le še drug drugemu ter potovanjem, ona pa ga bo lahko pogosteje spremljala na filmskih snemanjih. Pierce ganjeno in zasanjano doda, da je dovolj že, če pogleda Keely, s katero sta skupaj 23 let in od tega 16 let poročena, pa še vedno zadrhti po telesu.

“Samo pogleda me in že vztrepetam. Moja ljuba žena nosi v sebi silovito življenjsko moč, brez katere tudi jaz ne morem in ni me sram priznati, da bi bil brez Keely povsem izgubljen.”

Globoka vdanost in ljubezen: to sta Keely in Pierce, zares srečen par

Keely mu je delala družbo tudi na Hrvaškem avgusta letos, ko je Brosnan na otoku Vis snemal svoje prizore iz nadaljevanja uspešnice – glasbene komedije z naslovom ‘Mamma Mia!’ in sicer ima ta v drugem nadaljevanju polno ime Mamma Mia! Here We go Again’. Mimogrede, ta film bo v ZDA na platnih 20. julija 2018, prihodnje leto pa ga bomo gotovo videli tudi pri nas.

No tudi ob tej priložnosti, ko je Pierce snemal, Keely pa mu je na setu delala družbo, se je izkazalo, da je tajni agent 007 v svojo Keely zaljubljen tako močno ali morda celo še bolj, kot leta 1994, na dan, ko jo je prvič zagledal.

 

Foto: Elle, Celebrity Gossip, Daily Mail, The Guardian, Getty Images, Los Angeles Times, Huffington Post


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam