fbpx

Ženska, ki ureja fotografije za Victoria’s Secret kataloge razkriva: Vem, da to početje ni ok!

Lifestyle, Novice, Prva stran

Skrivnosti popolnih angelskih teles.

Urejanje fotografij je bilo prvotno namenjeno popravljanju kvalitete fotografij, danes pa se uporablja za preoblikovanje vseh delov telesa. Fotošopiranje ima pogosto negativen prizvok, saj se izkorišča. Ljudem predstavlja nerealne podobe teles in tako postavlja standarde, ki jih večina ne more doseči. Posledica je pogosto skrhana samozavest.

Ameriška spletna stran Refinery29 je govorila z anonimno žensko, ki fotošopira za znamko Victoria’s Secret. Preberite 6 skrivnosti, ki jih je zaupala:

Preden se slikanje sploh začne, kopalke podložijo z vsadki in blazinicami. Preurejevalka fotografij je razkrila, da so kopalke zelo težke, ko jih drži v svojih rokah, saj je v njih toliko všitkov.

enhanced-mid-11788-1461258484-1

Manekenke nosijo modrčke pod kopalnimi zgornjimi deli, da imajo lepši dekolte med snemanjem. Modrček nato zretuširajo iz slike, najpogosteje pa gre za modrčke brez naramnic. To pojasni, zakaj manekenkam na fotografijah oprsje tako lepo stoji.

Znamke nato odstranijo bradavičke in spreminjajo obliko prsi. Preurejevalki so velikokrat naročili, da naredi prsi bolj okrogle, jih namesti višje, poudari simetričnost in seveda, večje, saj imajo vse manekenke A številko nedrčka.

Odstranijo tudi dlake

»Veliko manekenk pride na snemanja neobritih pod pazduho, saj vedo, da bomo to s Photoshopom uredili kasneje. To so čisto običajne punce, ki imajo prav tako težave z vraščenimi dlakami.«

Manekenk ne naredijo vitkejših v Photoshopu! Naredijo jim obline in zmehčajo dele, kjer se vidijo kosti, saj so previtke.

tommy-ton-victoria-secret-fashion-show-2015-18
Zamenjajo tudi telesa 

»Pogosto zamenjajo npr. roke, ampak ne zato, ker ne bi bile dovolj utrjene, ampak ker morda poza ni ustrezna.«

In njeno zaključno sporočilo?

»Vem, da bi se morala počutiti grozno, ker vsem to vem, ampak se v resnici počutim boljše. Kot se izkaže, nihče ni popoln. Ne poskušajte izgledati kot angelčki Victoria’s Secret, saj še one ne izgledajo tako. To je izguba časa.«

Foto: Google


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam