fbpx

Ženske, ne delajte si škode!

Blog, Zanimivosti

Če Pepelki ni bilo treba sleči obleke, da bi očarala princa, zakaj bi bilo potrebno vam?

Tudi slučajno nisem svetnica – daleč od tega. Že res, da je moja vzgoja morda staromodna, za kar se globoko iz vsega srca in ožilja zahvaljujem svojim staršem in morda res ne spadam v sedanji čas s svojim razmišljanjem, če si želim razširiti in morda odpreti oči predvsem ženski populaciji.

Kar se dogaja na socialnih omrežjih zadnja leta ne vodi nikamor, me grozno moti in verjemite ne samo mene, jaz samo povem na glas, kar drugi ne upajo oz. si mislijo. 90% žensk se obnaša kot kos mesa, ki je naprodaj. Razumem, da naredite lepo, spodobno sliko ne razumem pa nastavljanja, namernega kazanja svojega telesa oz. intimnih delov telesa in pačenja vsakih 5 minut. To početje res nikogar ne zanima in ni seksi, kar ve mislite, da je, ker dobite tistih nekaj 50 lajkov – je samo kričanje po pozornosti oz. hranjenju ega. Resnično nimate za ponudit nič drugega, kot svojih prsi in ritke? Žalostno!

Skrivnost se skriva v spoštovanju do sebe. Ženska, ki je zadovoljna sama s sabo in se ceni je samozavestna ne bo nikoli dopustila, da se moški do nje obnaša drugače, kot si zasluži. Nima potrebe po prevelikem izpostavljanju in razkazovanju po socialnih omrežjih, sploh pa ne napol gola predvsem, če je samska in si želi resnega fanta. Zakaj ne? Ker s tem početjem že na samem začetku pokaže vse, za kar bi se moški moral potruditi sam.

Enostavno izgubi veliko vrednost, ki jo ima in ni zanimiva, ker pokaže celo svoje telo javno na svojem profilu, kjer je vsem na ogled kot kos mesa in se ponuja ter prosi za pozornost, še preden jo on spozna. Sprejme vsakega cepca (oprostite izrazu), ki ima 5 min časa, ali pa ji lajka sliko in ji morda še za dvig ega napiše, da je seksi ali pa “hot”, kot da je skodelica čaja – tak moški te vidi samo kot predmet in te bo izkoristil samo za seks – ker si lahek plen, ki se ponuja in lahek plen ni vreden mesta poleg njega v njegovi prihodnosti oz., kar si želi večina ženska – resni zvezi! Običajno se ravno “takšne” ženske pritožujejo, da ni resnih in krasnih fantov. Seveda so, samo privlačite napačne.

Drage ženske! Ohranite svojo osebnost in ne delajte si škode. Svetujem, da iz svojih profilov izbrišite vse napol gole slike, izbrišite VSE neznane ljudi, ne odpisujte moškim, ki jim je všeč samo vaše telo in vam želijo več kot očitno predstaviti samo svojo posteljo in ne bodite naivne in ne hodite na zmenke samo zato, ker se počutite osamljene – tvoj kralj ne bo prišel, dokler ne boš odstranila vseh Jokerjev! Niso vsi moški isti, tako kot pravi večina žensk, ampak jih same pripeljete do te točke, da si mislite to, ker se ne spoštujete dovolj. Lepe ste takšne, kot ste in če Pepelki ni bilo treba sleči obleke, da bi očarala princa, zakaj bi bilo potrebno vam? Slečene boste dobile lajke, oblečene pa spoštovanje. Ženske imamo neverjetno moč, ki je ne znamo izkoristiti in tudi sama se včasih tepem po glavi, ker se tega kdaj premalo zavedam.

Prispevek je mnenje avtorja in ne izraža nujno stališča uredništva.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam