fbpx

Ženske, rojene v teh 4 znakih so najboljše kuharice!

Lifestyle

Če se sprašujete, ali ima talent za kuhanje in peko kaj opraviti s horoskopskim znamenjem, potem je odgovor pritrdilen. In to zelo!

Nekatera horoskopska znamenja imajo lastnosti, kot so potrpežljivost, ustvarjalnost, veselje do preizkušanja in perfekcionizem – vse to, kar odlikuje prave chefe.

Odkrivamo, kateri štirje znaki imajo najboljšo podlago za dobrega kuharja.

Bik

Osebe, rojene v znamenju Bika, so zelo povezane s svojimi čutili. Biki vonjajo in okušajo veliko bolj intenzivneje kot drugi – preprosto zato, ker se vzamejo več časa za uživanje. Ko so Biki pred štedilnikom, vklopijo vsa svoja čutila. Nikoli ne bodo postregli nezačinjene jedi ali jedi z malo okusa, saj jo bodo pred tem okusili in uporabili vsa svoja čutila.

Rak

Raki radi osrečujejo prijatelje in družino z jedmi, ki jih pripravljajo sami, pri tem pa uporabijo svoje kulinarične trike in finese ter jih še nadgrajujejo. Zato od Rakov ne pričakujte, da vam bodo postregli z novimi jedmi, ampak s svojimi, izpopolnjenimi … in to z veliko ljubezni do detajlov.

Tehtnica

Tehtnice zelo rade preizkušajo nove kulinarične tehnike in načine kuhanja. Pri tem se radi držijo norih receptov in njihovi obroki so na splošno odlični. Če jim pri jedi malenkost spodleti, bo naslednjič ta popolna.

Kozorog

Kozorogi med kuhanjem izklopijo možgane in se sprostijo. To velja tako pri rezanju čebule, kot pri mešanju juhe. Kozorogi pri pripravi jedi natančno sledijo vsakemu koraku recepta in so zelo previdni. Rezultat je vsekakor zelo dobra hrana.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam