fbpx

Ženske, rojene v teh znakih, so nepremagljive in se nikoli ne predajo!

Lifestyle

Borbenost je lahko zelo privlačna lastnost, pa čeprav je včasih lahko tudi naporna, kadar nekdo želi »z glavo skozi zid«.

Astrologi odkrivajo, kateri horoskopski znaki se nikoli ne bodo predali – in jim svetujejo, kako ohraniti ravnovesje.

Oven

Ljudem, rojenim v znaku Ovna, vlada Mars in zato so rojeni voditelji. Ovni pogosto ukazujejo in ljudje jim z veseljem sledijo. Ovni želijo vse stvari takoj, zdaj, neposredno in brez ovinkarjenja. Zato se včasih zdi, da so brez glave in celo nekoliko otročji.

Dobro premislite o svojih dejanjih in njihovih posledicah na druge ljudi, svetujejo astrologi.

Škorpijon

Osebe, rojene v tem znaku, se težko odmikajo od ljudi ali občutkov in si dovolijo »vse zase«. Dobro je, da so močni kot kakšni superjunaki. Ne glede v kakšnih težavah so, se bodo Škorpijoni vedno nekako izvlekli in se vrnili še močnejšo kot kdaj koli prej.

Astrologi ljudem, rojenim v znaku Škorpijona, svetujejo, naj se osredotočijo na stvari, ki jih lahko dobro nadzirajo – na primer njihov govor. Če Škorpijoni svojo moč usmerijo v pravo smer in niso preveč prevladujoči, potem niso le med najbolj borbenimi, ampak med najbolj uspešnimi astrološkimi znaki.

Kozorog

Ljudje, rojeni v tem znaku, ne poznajo besede predaja. So med najbolj ambicioznimi znaki in bodo vsak izziv sprejeli z navdušenjem. Kozorogi so se že zgodaj naučili, kako pomembno je trdo delo. Razumejo, da je treba vložiti veliko časa in truda, ko nekdo želi uresničiti svoje sanje. Zato so med borbenimi znaki najbolj pametni.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam